• Renovado
2M/3M USB 3.1 Tip C Male la USB 2.0 de sex Masculin de Încărcare a Datelor de Țeavă Lungă Cablu pentru Nokia N1 pentru 12 Macbook Retina

2M/3M USB 3.1 Tip C Male la USB 2.0 de sex Masculin de Încărcare a Datelor de Țeavă Lungă Cablu pentru Nokia

Valorarea clientului:
RON 4.30

În stoc
En el almacén.


Federația rusă , de obicei, ia aproximativ 25~50 de zile, Pls permite un pic de întârziere. Cumpărătorul plătește taxele de returnare. Am garantie elementul va fi protejat bine în buble saci, Nici o cutie de vânzare cu amănuntul! Transport la nivel mondial, cu excepția domenii excluse – faceți clic pe "Transport maritim și de plăți" pentru detalii. Dacă elementul nu funcționează după 30 de zile, vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video și să ne contactați. Plus taxe vamale sau taxe de import nu sunt incluse. Conducta de desing, mai convenabil și portabil USB 3.
Descriere : 100% de Brand nou și de înaltă calitate de Tip C conector este noul design pentru USB 3. De luni până sâmbătă.
Pachetul include : 1 * USB 3. Vă rugăm să observați că timpul nostru de lucru este :
09 : 00-18 : 00 GMT+8, Hong Kong timp.0 vă permite să conectați dispozitive electronice cu interfață de tip C la un PC sau laptop, HD-DVD, Imprimanta, HDD Mobil, arzatoare Blu-ray și alte dispozitive similare.1 tip C interfață pot fi introduse fie cu partea orientată în sus Reversibilă Design de Tip C conector USB 3.0 Tip Conector B : USB 3.
Garanție garanție 1 an, cumpara cu incredere. Pls permite un pic de întârziere.0 Tip a Male Cablu
Vă rugăm să Rețineți : Elemente vor fi reambalate pentru a salva taxa de transport maritim & a fi ecologic. Va vom trimite una corectă. Tip-C este noul viitor conexiune standard oferind viteze mai mari, îmbunătățirea eficienței energetice și o margine de tăiere, cu profil redus complet reversibile și user-friendly de design compatibil cu existente, USB 3.
Se întoarce acceptăm aliexpress politica de returnare.1 Tip-C Male la USB 2. Produsele sunt expediate prin poșta aeriană, 15-25 de zile Lucrătoare pentru cele mai multe țări și zone, vă rugăm să consultați tabelul de mai jos pentru timpul de livrare. Am promisiunea de a răspunde în termen de 24 de ore de afaceri. Atât în sus și în jos părți sunt la fel, ceea ce înseamnă USB 3.1 Type C Male la USB 2.1 parte este un două laterale plug. Cele mai comanda va fi livrat în termen de 1-3 zi lucrătoare după ce a primit plata.

Caracteristicile de bază

culoare:
Alb, Negru
Nume De Brand:
Vanker
Numărul De Model:
USB 3.1 Tip-C Male la USB 2.0 Tip a Male Cablu
Un Conector:
USB 2.0 Tip a, tată,
ConnectorB:
USB 3.1 Tip C de sex Masculin
Lungime:
2M/3M
culoare:
Negru,Alb
Suport:
rate de transfer de date de până la 6-8 Gbps
Compatibil:
Compatibil cu existente, USB 3.0&USB 2.0
Funcția:
Date de Sincronizare și Încărcare

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.