• Renovado
xunbeifang 100buc Componentă Cablu HDTV Audio-Video AV 5RCA Cablu pentru Nintendo Wii pentru PS2/PS3/Xbox360/Wii 1.8 m

xunbeifang 100buc Componentă Cablu HDTV Audio-Video AV 5RCA Cablu pentru Nintendo Wii pentru PS2/PS3/Xbox360/Wii

Valorarea clientului:
RON 1577.70

În stoc
En el almacén.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.Promotii Produse Legate De Fotografie De Produs
100 BUC Componentă Cablu HDTV Audio-Video AV 5 RCA Cablu pentru Nintendo Wii pentru PS2/PS3/Xbox360/Wii 1.8 m
Descriere Produs
100% Brand nou de Înaltă calitate, Această componentă cablu este special conceput pentru a oferi cea mai clară video și sunet Notă : comanda în vrac se pot trimite prin DHL pentru gratuit
Ambalaj Conținut
100buc x Cablu de Plată
Ali Express acceptă Visa, Master Card, Maestro Card de Debit, Western Union, și transfer, prin intermediul băncilor. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Noi nu sunt livrate pe week-end sau de sărbători legale. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.
Garanție Și Întreținere
Oferim 1 luna gratuit de înlocuire. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. Vom răspunde în termen de 1 zi lucrătoare sau mai puțin. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Caracteristicile de bază

Nume De Brand:
xunbeifang
Numărul De Model:
Negru
Compatibil Marca/Model:
SONY
SONY Model:
PlayStation3,PlayStation2
Se aplică:
pentru PS2 PS3 pentru Xbox360 pentru Wii
Tip De Produs:
cablu component

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.