• Renovado
Freeshipping 10BUC/o MULȚIME de Noi PS21562-P modulul de Alimentare

Freeshipping 10BUC/o MULȚIME de Noi PS21562-P modulul de Alimentare

Valorarea clientului:
RON 96.00

În stoc
En el almacén.

TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Timp De Livrare :
Tara De Aprox.Bine ati venit la Magazinul nostru Daca iti cumperi o cantitate mai mare, vă Rugăm să ne contactați
Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor escrow
Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. Am doar nava a confirmat pentru adrese.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.

Caracteristicile de bază

Repetabilitate:
100
Sensibilitatea:
100
Histerezis:
100
Rezoluție:
100
Tip:
senzor de accelerație
Nume De Brand:
SHIJIE
Tip Senzor:
Piezoelectric
liniar:
100
Gama De Măsurare:
100

Cele mai bune oferte

Freeshipping PD57006

RON 31.76

Timpul de livrareChina Post AirMail Statele Unite ale americii, Marea Britanie, Australia 2030 de zile lucrătoare, Canada, Europa de Vest, Europa de Nord, Europa Centrală 2030 de zile lucr

Freeshipping TDA1526

RON 31.76

Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.