• Renovado
ROLECOS Anime-ul Japonez de Dragoste Live Soare Cosplay Pantofi Takami Chika Fete JK Pantofi Dragostea Live Aqours Uniformă Școlară Pantofi

ROLECOS Anime-ul Japonez de Dragoste Live Soare Cosplay Pantofi Takami Chika Fete JK Pantofi Dragostea Live

Valorarea clientului:
RON 90.50

În stoc
En el almacén.

Oferim, de asemenea, toate ocazii speciale evenimente costume ca de Halloween, Crăciun ,etc.Revenirea înapoi taxa de transport platita de tine.
Feedback-ul dvs. Acum fabrica este schimbarea este solid PU versiune, care nu are în interiorul carouri patten. Dacă nu sunteți mulțumit cu ceea ce ai obtinut, vă rugăm să ne contactați în primul rând, putem rezolva această problemă, a face să vă mulțumiți.Dacă aveți orice cereri speciale,vă rugăm să ne contactați.Dacă nu știți ce dimensiune pentru a alege,va Rugam sa ne contactati,va Vom ajuta.
Detalii Produs :
Cum Pentru A Măsura
Rolecos este situat în Yi Wu, o lume celebru international trade city,Avem propriile noastre fabrici,Ne sunt dedicate pentru a produce cele mai bune costume cosplay pentru world wide cosplayers.
Dimensiune : vă Rugăm să verificați noastre de masă dimensiunea și cum pentru a determina dimensiunea înainte de a cumpăra, Și vă rugăm să rețineți că dimensiunea diagramă poate have1-3cm eroare din cauza metodă de măsurare .(se întoarcă înapoi taxa de transport platita de tine.Dacă coletul a fost pierdut,va Vom oferi retrimite sau de restituire. este foarte important pentru noi,Dacă sunteți mulțumit cu produsul,vă Rugăm să lăsați un 5 star feedback-ul pozitiv.
1,vă Rugăm să lăsați corect numărul de telefon și adresa corectă, atunci când completează informațiile cumpărător. Ne străduim pentru a vă oferi cu cele mai recente selecții, cele mai bune preturi, cea mai completă gamă de dimensiuni personalizate-a făcut și cea mai mare varietate de opțiuni.,vă Rugăm să fiți conștienți.
Pantofii pot mirosi atunci când îl primiți, vă rugăm să le-a pus pe ventilație parte pentru un timp, mirosul va dispărea.)
Accesorii Probleme : Dacă produsul primit are parte lipsă,vă Rugăm să ne contactați,Vom retrimite partea lipsă la tine. Noi suntem responsabili de responsabilitatea de a păstra bunurile lăsate în China fără probleme, odată ce mărfurile părăsesc China atunci cumpărătorul va fi responsabil de toate responsabilitatea.Dacă, din cauza cumpărătorul motiv, inclusiv "refuză să semneze pentru pachetul" sau "refuză să plătească taxa" sau "țara cumpărătorului post motiv" și așa mai departe, cumpărătorul trebuie să întreprindă toate piardă.

Caracteristicile de bază

Pantofi Dimensiune:
35, 36, 37, 38, 39
Utilizare Specială:
Costume
Tip De Sursă:
Anime
Gen:
Femei
Sursa:
Iubesc viata
Caractere:
Takami Chika
culoare:
ca spectacol cinematografic
Is_Customized:
No
Model:
SE105A

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.