• Renovado
Masina Placi de Funcționare Pas Lateral Bar Pedale Pentru Mercedes-Benz GLA X 156 GLA200-GLA260 2015..2017 de Înaltă Calitate de Brand Nou Nerf Bar

Masina Placi de Funcționare Pas Lateral Bar Pedale Pentru Mercedes-Benz GLA X 156 GLA200-GLA260 2015..2017

Valorarea clientului:
RON 600.00

În stoc
En el almacén.


RESTITUIRE & RETURN :
1. Ordinele coletul va fi livrat în termen de 1-3 zile lucrătoare. Dimensiunea și Diferența de 100% se Potrivesc Pentru Instalare. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Dacă nu't au instrumente, Isuggest să-l ia la servicii auto stație,pentru a cere ajutor. Feedback-ul dvs.Dacă avem nevoie de a reduce în vamă valoarea declarată de colete.
Material : ISO9001 de Înaltă Calitate de Brand Nou Corp din Aliaj de Aluminiu+Oțel Inoxidabil Stenturi Metalice+ABS.Nu ne Asumăm Nici o Responsabilitate, vă Mulțumim ! 4.
Greutate produs : Despre 15-18 KG . Dacă coletul nu a ajuns în timp de așteptat, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un satisfăcut de răspuns.
Riguroase de calitate's sistem de management asigură o calitate mult mai stabilă și mai ambiționat structura. Puteți să-l instalați de unul singur. Dacă doriți să reveniți, vă rugăm să ne contactați înainte de expediere. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit aici.
Afla găuri original pe auto sasiu-montați suportulapoi fixați pas lateral.Am așteptat să se stabilească un termen lung de afaceri cu tine în viitor.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Dacă doriți să ridicata, puteti sa ne contactati, va vom oferi un pret perfect. Daca nu ti se potrivesc, vom accepta doar nu elementele deteriorate. este foarte important pentru noi și toți cumpărătorii. Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de orice ajutor, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați! Vă mulțumesc!
2. Vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.
Locul de Origine : Guangzhou,China.Dacă Ordinea Adresa / Tel / Cod Poștal / Destinatarul Nici o greșeală,Pachetul este în imposibilitatea de a fi primit.(instala direct de pe original găuri fără găuri de foraj. Vă mulțumesc!
Contactați-Ne :
1.Despre timpul de livrare, putem controla perfect, vă va ajuta să urmăriți-l până când veți primi și de aprovizionare cu număr de urmărire.

Caracteristicile de bază

Țara/Regiunea de Fabricație:
Guangzhou,China
Caracteristici Speciale:
Fi Convenabil pentru a Obține on/off Pentru Copii și bătrâni
Lățime Produs:
*
Schimb Numărul Parte:
Pas Lateral
Altă Parte Numărul:
Placi De Funcționare
Nume De Brand:
HLONGQT
Plasarea pe Vehicul:
Masina Pe Partea De Corp
Tip De Material:
ISO9001 de Înaltă Calitate de Brand Nou de Aluminiu+Inox Metal+ABS
Element De Lungime:
*
Articol Greutate:
15-18 Kg
Numarul Parte:
Război Stele - 01
Înălțime Element:
*
Dimensiune:
Through The Mould Produce. Size and Gap 100% Fit For Installation
Produs Cantitate:
1 Set (Placi De Funcționare+Stenturi+Accesorii De Instalare)
Transport Greutate:
Cele 600 - 800Kg
Locul de Origine:
Guangzhou,China

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.