• Renovado
Vopsea de Protecție de Îngrijire Lumina Scuffs Scratch Remover Pânză de Reparare Masina Suprafață Repara Masina Polish Auto Intretinere Auto-styling

Vopsea de Protecție de Îngrijire Lumina Scuffs Scratch Remover Pânză de Reparare Masina Suprafață Repara Masina

Valorarea clientului:
RON 18.92

În stoc
En el almacén.


Caracteristici : Curata si indeparteaza petele de rugina si pete de la : cositor, aur, crom, nichel, oțel, aluminiu, cupru, alama, bronz, email, si placi ceramice Elimină alcool, apă, cerneală, și de căldură petele de pe mobila. PETELE de PE LEMN - Frecați ușor până când pata ascensoare.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele! Deci, vă rugăm să ne contactați pentru orice probleme.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!
Feedback-ul este foarte important. Acest lucru nu reduce lustruire putere.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Nu se folosi pe haină clară a suprafețelor vopsite. Reveni pânză de sac poli după utilizare, Direcții continua pe spatele cardului. Cu cât e mai întuneric, cu atât mai greu se lucrează.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.
Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. Pentru toate celelalte metale, poloneză suprafata mica si buff cu o cârpă curată, uscată.
Notă : Asigurați-vă că pentru a testa pe loc mic pentru compatibilitate înainte de a utiliza.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi . Cum ar fi ornamente cromate, stive, tancuri, jante, etc.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Caracteristicile de bază

Nume De Brand:
sikeo
Tip De Element:
lustruit
Numele Modelului:
14299
Extern De Certificare De Testare:
CE
Element De Lungime:
22.3cm
Lățime Produs:
14.4cm
Articol Greutate:
47g
Tip De Material:
Pânză
Caracteristici Speciale:
Clar Masina Zero Pânză Poloneză

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.