• Renovado
Montessori Materialele Montessori Jucării Formă de Cunoaștere Clasificarea de Culoare Juguetes Montessori Math Jucarii Pentru Copii Baieti 2866T

Montessori Materialele Montessori Jucării Formă de Cunoaștere Clasificarea de Culoare Juguetes Montessori Math

Valorarea clientului:
RON 65.22

În stoc
En el almacén.


Feedback-ul
Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Acesta va lua doar 1 minut. Vă mulțumesc! Dacă nu sunteți mulțumit de produs și serviciu, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negotive și orice feedback-ul neutru. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface. Multumesc!!!
Livrare Expres
Atenție! suntem internaționale vânzător din China continentală.
VĂ RUGĂM SĂ FIE PACIENT! Ne oferă, de obicei, standard international airmail.Se poate face aproximativ 10 până la 25 de zile lucrătoare pentru livrare. Dacă aveți orice întrebare sau orice cereri speciale, vă rugăm să ne contactați. vom răspunde în 24 de ore datorită diferenței de timp între noi.
Notă
Burer va fi responsabil pentru taxele vamale și orice alte taxe în timpul de livrare! Toate produsele trebuie să fie expediate la aliexpress berified adresa
Termeni De Vanzare
Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, acesta poate fi returnat în starea inițială în termen de o săptămână de la data primirii. va vom trimite rambursare completă, împreună cu costul de transport maritim de îndată ce vom primi produsul. Dar cumpărătorul nu trebuie să plătească de returnare.

Caracteristicile de bază

Gen:
Unisex
Intervalul De Vârstă:
2-4 Ani
Caracteristici:
De învățământ
Numărul De Model:
Jucarii Montessori
Material:
Lemn
Nume De Brand:
Dentare casa
Avertizare:
Nu înghiți
montessori:
Jucarii Montessori
materiale montessori:
din lemn jucarii montessori
Picătură de transport maritim:
Da
En-gros:
Da

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.