• Renovado
3pcs/set RAPID la fața Locului 861DW Aer Cald Rework Station Statie de Lipit 220V 1000W

3pcs/set RAPID la fața Locului 861DW Aer Cald Rework Station Statie de Lipit 220V 1000W

Valorarea clientului:
RON 1910.00

În stoc
En el almacén.

Cu funcție automată de somn , într-o stare latentă parametri pot fi setate .
Elemente noi sau Reparate elementele vor fi livrate la tine după ce vom primi elementele de înlocuire . Pentru a facilita operarea în timp real , cu un comutator magnetic maneta de comandă este plasat în mâner titularul imediat în hibernare .
de a face plata la Aliexpress companie, și când voi primi produsul, se poate elibera banii pentru proprietar de magazin.
Taxele Vamale (De Import Fiscal) ( Cu Excepția Rusiei ) :
Plata impozitului este de datoria fiecărui cetățean, cumpărătorul trebuie să își asume responsabilitatea de toate taxele.
Dacă cumpărătorul refuză să primească mărfurile pentru a impozitului problemă, ei trebuie să plătească pentru transport de marfă.
Dacă elementul este defect după ce vă conectați și de a deschide pachetul, vă rugăm să ne anunțați în termen de 48 de ore cu imagini de elementul defect. A CH1, CH2, CH3 trei canale , fiecare canal poate fi setat la valoarea de vânt și de temperatură.2 buc/set RAPID la fața Locului 861 DW Aer Cald Rework Station Statie de Lipit 220 V 1000 W
Caracteristică
1. Sistemul are un sistem automat funcția de răcire de capacitate eoliană , prelungi durata de viață a elementului de încălzire și de a proteja aerul cald se ocupe.Zonă de la distanță de 60 de zile.
NU semna lege de transport de marfă cu excepția cazului în care prejudiciul este menționat pe freight bill.
Toate retururile vor fi expediate înapoi la depozitul companiei în AMBALAJUL ORIGINAL .Clientul are posibilitatea de a respinge livrarea la timp de livrare. Livra local , nu de acasă ,trebuie să mergeți la centrul logistic pentru a lua coletul . (dacă aveți nevoie declare valoare mai mică, vă rugăm să comentariu pentru noi. Dacă nu există nici o evidentă freigh daune. Cu protecție cu parolă și funcția de blocare cheie . dedicat Furnizarea de servicii de logistică, Din China - Moscova - orașul Tău local . Senzor buclă închisă, microcalculator zero trigger control al temperaturii, alimentare, de încălzire rapid , ușor și precis pentru a regla temperatura stabilă , liberă de influența vântului .

Caracteristicile de bază

Nume De Brand:
LY
Numărul De Model:
rapid 861dw
is_customized:
Yes
Interval De Temperatură De:
100 ~ 500 de gradul
Tensiune de lucru:
AC 220V
Debit maxim de aer:
120 L / min
Putere Maximă:
1000W
Volumul de aer gama raport:
1 ~ 120
greutate de aproximativ:
3.65 kg

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.