• Renovado
USB 3.0 de Mare tensiune alb 4 biți OLED detector digital voltmetru ampermetru capacitatea de putere metru tester tensiune curent putere banca

USB 3.0 de Mare tensiune alb 4 biți OLED detector digital voltmetru ampermetru capacitatea de putere metru

Valorarea clientului:
RON 22.80

În stoc
En el almacén.

Deci, se poate obține încărcare rapidă. În această fereastră, puteți să faceți clic pe butonul pentru a verifica următorul set de date, și atunci când țineți apăsat butonul mai mult de 2s, actualul set de date vor fi șterse. LED-ul se aprinde intermitent în acest moment, și puteți să faceți clic pe butonul pentru a reveni la interfața principală
. După binevenit
fereastra trecut, puteți seta trei moduri.
Ecran funcția de rotație :
În interfața principală, apăsați continuu butonul, până când LED-ul si apoi se stinge (timp de aproximativ 4s), eliberați butonul, ecranul este rotit automat și stocate pentru a fi utilizate data viitoare convenabil. Și dacă faceți dublu clic pe butonul, se va reveni la interfața principală. Atunci când tensiunea devine la 4.
Curent zero funcția de calibrare
Componenta de imbatranire variația de temperatură și după utilizarea pe termen lung pot apărea mici de eroare atunci când măsurile de curent mic. În acest mod, portul USB poate transfera date în mod normal. și acest mod poate fi compatibil cu mai mult de 98% din dispozitiv inteligent în timp ce portul USB poate transfera date Tehnice Parametru : model Produs : USB 3.0 dimensiune Produs : 64mm*21. Acest cip poate simula încărcare rapidă a acordului de la diferiți producători pentru a face diferite dispozitiv compensată automat. Acest mod poate fi compatibil cu mai mult de 98% din dispozitiv inteligent în timp ce portul USB poate transfera date.00 V Tensiune de precizie : ± (0.
Modul Direct este că cele două mijloc fire de semnal sunt efectuate în mod direct. În acest mod, portul USB poate transfera date.
Notă : Este interzis pentru a fi utilizate pentru inductiv sarcina, de exemplu : sarcina cu motor și ventilator.00 W
Instrucțiuni de operare :
Atunci când contactul sursei de alimentare, pe ecran se afișează fereastra de întâmpinare în primul rând și apoi afișează curent modul de conectare. Despre modul de încărcare rapidă, contorul nu poate fi aplicat la telefonul propriu încărcător. Atunci când puterea pe data viitoare, stocate m Ah este afișat intermitent .

Caracteristicile de bază

Temperatura De Operare:
Normal
Alimentare:
DC
Numărul De Model:
USB
Nume De Brand:
JUANJUAN
Tip Display:
Numai Digital
Dimensiuni:
1
DIY Consumabile:
Electrice
Clasa De Precizie:
0.001
Gama De Măsurare:
DC0.000-3.000

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.