• Renovado
Cele mai BUNE afaceri cadou -artizanat eficace FENGSHUI farfurie de portelan home OFFICE de TOP Decor de arta

Cele mai BUNE afaceri cadou -artizanat eficace FENGSHUI farfurie de portelan home OFFICE de TOP Decor de arta

Valorarea clientului:
RON 90.00

În stoc
En el almacén.


este ediție limitată , dacă vă place , nu-l pierdeți . dimensiune diametru : 25 CM material : partea de SUS portelan mai bună COLECȚIE de artă cel mai bun de artă decorativă . cele mai bune afaceri prezent metoda de Transport maritim :
1 : vom verifica și ambalaj cu atenție și de a trimite comanda la stația de poștă timp de 2 zile după de a primi plata .
2 : vă Rugăm să înțelegeți că transportul maritim Internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.
Poșta post :
în Australia , SUA , marea BRITANIE : 15-20 de zile .
alte țări au nevoie de mai mult de 30 de zile .
3 : dacă încă nu ați primit pachetul dupa 30 de zile . vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.
noi va oferim camioane număr sau la stația de poștă TEL . ajuta de urmărire pachet și de a oferi tot ajutorul nostru . 4 da wei ren .. nanyang
4 : nu accepta orice feedback-ul negativ . dacă despre livrate în pachet sau pantofi cu orice întrebări , vă rugăm să contactați-mă , Vom rezolva cat mai repede posibil . și să accepte rambursare . Nu uitați să ne spuneți numărul de telefon în câmpul notă de informațiile de plată. lucrătorul nevoie de ea atunci când vor livra pachetul.

Caracteristicile de bază

Caracteristică Regională:
Europa
Tema:
Iceberg

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.