• Renovado
cauciuc Cheie de Masina Capac caz-cheie Pentru Volkswagen VW POLO, GOLF, BORA Pliere Cheie Auto car styling

cauciuc Cheie de Masina Capac caz-cheie Pentru Volkswagen VW POLO, GOLF, BORA Pliere Cheie Auto car styling

Valorarea clientului:
RON 3.36

În stoc
En el almacén.

Va vom returna INTEGRAL plata cu NICI o SCUZĂ dacă nu puteți obține acest element în cele din urmă.
Cum pentru rambursare?
1. Nu vă faceți griji nimic.
Dacă elementul se întoarce la noi din cauza cumpărătorul refuză să plătească aceste taxe,ne-ar trimite din nou excepția cazului în care cumpărătorul completează aceste taxe.
Dacă elementul este deteriorat,rupt și nu poate fi utilizat de asemenea,vă rugăm să ne contactați LA o DATĂ, apoi va vom returna plata sau retrimite unul nou pentru tine, dacă vă place. Se aplică doar pentru Pliere cheie de masina
NOTĂ
Ai nevoie asigurați-vă că cheia de la mașină este același ca în fotografia de mai jos
Cum să Plătească?
1. De asemenea, puteți urmări acest transport număr în Post-ul de țară după acest articol a plecat de la china vamale. Adresa noastra de returnare este scris pe aliexpress, așa că vă rugăm să trimiteți elementul înapoi la adresa corectă. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de plasarea comenzii.
Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați LA o DATĂ,vă vom răspunde cât mai curând posibil după ce am citit-o.
Cum de a urmări?
Noi va oferim transport număr pentru tine după ce ne trimite articol pentru tine.Scop : decorative proteja cheia de la mașină, pentru a preveni cheie masina de coroziune rezistent la apa 6.
Dacă doriți pentru a ajuta la reducerea taxelor vamale, vă rugăm să ne contactați și să ne spuneți cât de mult valoarea ar trebui să fie marcate pe factură.
Dacă este dificil pentru tine pentru a obține plata din străinătate,ne puteți cere să resping unul nou,atunci va vom oferi un nou număr de urmărire. Dacă nu puteți găsi, vă rugăm să ne contactați,atunci va vom oferi detalii cu privire la adresa noastră.Va vom returna INTEGRAL plata cu NICI o scuză dacă acest produs nu poate fi folosit de bine, dar vă rugăm să descrieți de ce nu este folosit bine de fotografie și video în primul rând. Așteaptă cu nerăbdare să cooperarea cu tine în curând.

Caracteristicile de bază

Nume Culoare:
Negru, Rosu, Portocaliu, Albastru
Nume De Brand:
muchkey
Tip De Material:
Gel De Siliciu

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.