• Renovado
ADDA AD0624UB-D71 DC 24V 0.11 O 70mm 60x60x15mm Server Pătrat Fan

ADDA AD0624UB-D71 DC 24V 0.11 O 70mm 60x60x15mm Server Pătrat Fan

Valorarea clientului:
RON 45.30

În stoc
En el almacén.

Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să evalua detaliile tranzacției Aliexpress cu o Perfectă"5 Stele"și lasă-ne o evaluare pozitivă feedback.11 2 fire 70mm 60x60x15mm
Element Stare : Folosit
Garantie : Doi Lună De Garanție
Transport : Descriere nu scrie noi ventilator, de obicei, nouăzeci și nouă la sută(reșapare).Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta,nu suport transportul prin e Packet(SUA), Ali Express Standard de Transport maritim, DHL, EMS, și DHL Global Mail și mai mult.
Brand : ADDA
Numărul de Model : AD0624 UB-D71
Tensiune / Amperi / Plumb / Size
DC 24 V 0. Si va vom returna banii înapoi.Vom trimite bunurile în 1-3 zile lucrătoare după ce plata dvs. Vă rugăm să furnizați numărul EORI. (4) în Cazul în returnat nu este același lucru cu care ne-a trimis la tine, cum ar fi distrus, trebuie să plătească pentru asta. Există multe stocuri nu pe rafturi, dacă este necesar, vă rugăm să furnizați modele sau imagini la noi. Dacă veți cumpăra mai mult, Avem mai multe oferte de Către EMS : aproximativ 5-10 zile(pe țări Individuale sau chiar mai mult) Prin DHL : aproximativ 3-7 zile(pe țări Individuale sau chiar mai mult) de Înlocuire/de Schimb/Rambursare (1) Vom accepta schimb în termen de 14 zile de la primirea de element defect. (3) Nedorit de returnare a produselor va fi taxat cu 15% taxă numai dacă elementul este la fel ca ceea ce am trimis. Dacă aveți nevoie de orice produs, vă poate oferi o imagine sau un model pentru noi. Adresa de pe colet nu este a noastră, este poștașul adresa. Între timp, aveți nevoie pentru a oferi noi dovezi, cum ar fi imagine, pentru a ne arăta că este defect. Dar nu afectează munca și de calitate , avem multe feedback bun. Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxa de transport pentru a expedia articole din spate. Deci, vă rugăm să NU livreze LA ACEA ADRESĂ. Dar ai nevoie pentru a permite toate costurile, inclusiv costurile inițiale de mărfuri, taxele de manipulare și de transport de marfă de întoarcere, etc. (2) Dacă vă cumpărați un element greșit pls contactati-ne imediat si va vom livrare a unui alt drept unul daca avem.

Caracteristicile de bază

Numărul De Model:
AD0624UB-D71
Nume De Brand:
ADDA
Linii:
2 linii
Cerere:
Caz De Calculator
Tip:
Fan

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.