• Renovado
(3000buc/lot) de plastic personalizate Șir Sigilii cu aur stampling logo-ul, Cabluri Catarama pentru hang swing tag-uri, accesorii de îmbrăcăminte

(3000buc/lot) de plastic personalizate Șir Sigilii cu aur stampling logo-ul, Cabluri Catarama pentru hang swing

Valorarea clientului:
RON 970.00

În stoc
En el almacén.


Notă : rating sub 5 ne-ar putea duce un rău permanent situația.
Fișier pentru imprimare : vă rugăm să trimite opera de arta (format original .Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit.
Transport gratuit numai pentru greutate mai mică de 2 kg (e Packet sau China Post Airmail)!
Taxe vamale :
În cele mai multe timp, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale. Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și Taxele de Transport. și total service,pls ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating(DSR) de 5.Dacă elementul este găsit fără defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător la cheltuiala cumpărătorului.
Transport :
Toate comenzile vor fi expediate prin China post air mail, EMS,DHL,UPS, Fedex, și expediate în termen de 5-7 zile lucratoare de plată. nu suntem răspunzători de orice taxe vamale, vă Rugăm să verificați politica vamală la propriul loc, cum ar fi Italia și Olanda. Imprimate color, este, de asemenea, potrivit pantone număr. În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată. De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile. Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație.
Vă rugăm să contactați departamentul nostru de vânzări pentru a obține mai multe informații dacă aveți orice întrebare. Cumpărătorul este responsabil pentru suplimentare costurile de transport pentru elemente care sunt returnate refuzat și/sau nu pot fi livrate.
Încă o dată,vă mulțumesc pentru licitația și sper că-ți place achiziționa aici. Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail. Produsele returnate fără număr RMA vor fi refuzate și returnate expeditorului.
Feedback-ul :
Pls contactati-ne înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ.

Caracteristicile de bază

Tip De Produs:
Cabluri
Utilizarea:
Home Textile,Genti,Pantofi,Îmbrăcăminte
Lungime:
generally 20cm, can customized as your own requests
Forma:
Apartament
Caracteristică:
Eco-Friendly,De Înaltă Rezistență,Rezistent La Apa
Diametru:
1,5 cm x 3cm, poate personalizat ca propriile cereri
Finisare:
Filmate
Numărul De Model:
ABS-ST001
Technics:
Twisted
Material:
100% Poliester
culoare:
poate personalizat ca propriile cereri

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.