• Renovado
Preț scăzut premii militare reducere mare premii militare si decoratiuni en-gros militare de atribuire replica ieftine medalii militare

Preț scăzut premii militare reducere mare premii militare si decoratiuni en-gros militare de atribuire replica

Valorarea clientului:
RON 1400.00

În stoc
En el almacén.

Dacă elementul este găsit fără defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător la cumpărător? S cheltuiala. Întoarcere : 1. Produsele returnate vor fi testate și o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte. Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail. Taxele vamale : În cele mai multe timp, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale. și total service, pls ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5. (Aveți nevoie doar de a oferi imagini de produs sau probe,putem produce.
Compania fotografii :
Livrare Toate comenzile sunt de a utiliza China Post, EMS, DHL, UPS și alte international logistics, companie de livrare și de plată 5-7 zile de la livrare.Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs.Orice comentariu este foarte important în succesul nostru în afaceri. Vă mulțumesc! Despre calitatea : noi nu facem picătură de transport maritim, în fiecare detalii de blana este strâns inspectate și siruri de caractere sunt atent dispus să asigurați-vă că elementul este în stare perfectă înainte de a fi expediat.Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare. Noi nu răspunzători de orice taxe vamale, vă Rugăm să verificați politica vamală la propriul loc, cum ar fi Italia și Olanda. Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație. Feedback : va rugam sa ne contactati înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ. Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și Taxele de Transport . În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată. De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile. Nu acceptăm orice se întoarce fără un număr de autorizare pe cutie sau etichetă este returnat în. Noi va declara ca o probă și o valoare scăzută pentru a evita taxa. Pentru proba este, de asemenea, acceptabil, așteaptă cu nerăbdare să anchetă de la tine!
MOSTRE GRATUITE pot fi trimise la cerere.

Caracteristicile de bază

Stil:
Stil American
Caracteristică Regională:
Europa
Material:
Metal
Tehnica:
Vopsit
An:
2000-Prezent
Tema:
Oamenii
is_customized:
Yes
Tip De Produs:
Medalie

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.