• Renovado
Green park electrostatic sticlă mată film translucid, opac decorare birou fereastra de la baie hârtie -11

Green park electrostatic sticlă mată film translucid, opac decorare birou fereastra de la baie hârtie -11

Valorarea clientului:
RON 19.80

În stoc
En el almacén.

43 în) 80cm * 120cm (31. Folosind hârtie gumată pentru a instala, apoi se taie filmul la o dimensiune adecvată. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare. Decupați partea de plus 8. Ușor să rămânem și par, reutilizare și de a proteja fereastra de sticlă, nici o urmă a lăsat.62 inch) 60cm * 90cm (23.Caietul de sarcini : Mediu & static de specialitate, nu folosi orice adeziv. Ștergeți curat 9. Oferă intimitate maximă și permite luminii să intre. Folosiți un răzuitor trage în afară de aer și apă în exces, film colaj cu o spatulă de reparare curat. Pregăti cutii de udare, cuțite de utilitate, carduri, 2 servetele. Atașat la masca pe partea de sus a ferestrei de film (pentru a preveni filmul oglindă a fi zgâriat). Pachetul Inclus :
1 x Mată Geam Film
1. 90% anti-UV, reduce utilizarea de aer condiționat ori, cu emisii reduse de carbon și de conservare a energiei. Pulverizați apă pe sticlă cu o canulă 4. Lipiți-l pe partea de sus a sticlei. Note : din Cauza la lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.
Pentru a pulveriza mai multă apă, mai bine。. După lipire, filmul ar trebui să fie în picioare la 7 ore în condiții de fără forță externă care să asigure hârtie gumată complet poate lipi de fereastră. Tip : Ferestre Înghețate Film de Sticlă Material : Mediu PVC, Cantitatea : 1 Rola Protectie UV : 90% Anti-UV Adeziv : Vine cu Adeziv pe Spate Utilizare : Suprafețe de Sticlă (cum ar fi Ferestre, Usi Glisante, vitrine de Magazin, etc) Utilizare : Decorative, Izolație Termică, Anti-UV, Protecție a vieții private, etc Caracteristici : Impermeabil, Detașabil, Ușor de Utilizat Dimensiuni : 45cm * 60cm (17. Spray de apa pe partea din spate a produsului 5. Membrana atașat la sticlă, și apoi coaja de pe stratul de peliculă transparentă de protecție. Descoperi film de protecție a produsului 3. Instrucțiuni de instalare : Înainte de a lipi, trebuie să curățați fereastra, nu orice reziduu de ulei și impurități.24 în) Pot fi tăiate în funcție de dimensiunea reală de sticlă, împletit Cum să Utilizați : Lacrima film protector.

Caracteristicile de bază

Tratament De Suprafață:
Colorate,Opac,Mat / Gravat,Relief
Caracteristică:
Auto-Adeziv
Funcția:
Decorative,Explozie-Dovada,Izolație Termică
Material:
PVC
Numărul De Model:
11
Tip:
Sticlă Filme

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.