• Renovado
JLI 1 buc Diamant Acoperite cu Disc de Slefuire Roată Dulap de scule de Mână din Metal Polizor de Banc Piatra Rezistenta la Uzura Abraziv, Unelte de îndreptare a

JLI 1 buc Diamant Acoperite cu Disc de Slefuire Roată Dulap de scule de Mână din Metal Polizor de Banc Piatra

Valorarea clientului:
RON 9.60

În stoc
En el almacén.

• Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Contactați-ne • bun venit clienți din întreaga lume se intereseze și întrebări, vom încerca să facem noastre cele mai bune pentru feedback-ul clientului de e-mail în termen de 1-2 zile lucrătoare, dacă nu vă rugăm să verificați caseta de e-mail din nou. Pentru a obține maximum de performanță de la polizor de banc, e imperios necesar ca rectificat roți sunt în mod regulat imbracati peste lățimea lor să-și mențină echilibrul și să se asigure un "adevărat" de slefuire de profil.
Caracteristici Restabilește și se prelungește durata de viață a rectificat roți Re-forme purtat Roți pentru a da adevărata suprafata de slefuire Grele de diamant acoperit capul cu mâner striat pentru prindere sigură Rochii pe lățimea de slefuire pentru a oferi o suprafață mai plată Acest diamant acoperite dulap este un mod simplu de a-ți răspunde cu roată de măcinare și de stare tip-top. • Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv și Cinci Stele Detaliu Vânzător de Rating. Aprobarea ta este cel mai încurajeze pentru noi!
. Noi vă va ajuta să-l rezolve. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului de Transport • Pregătirea pachetului : Ne va livra articolele termen de 1~5 zile lucrătoare după plata confirmat de Aliexpress. Noi vă va informa dacă mai avem nevoie de timp pentru a pregăti elemente.
Plata • Plata trebuie să fie făcută în termen de 48 de ore de la sfârșitul perioadei de licitație. Am expediat în întreaga lume dacă țara dumneavoastră este personalizat este strictă, vă rugăm să ne contactați înainte de a licita pentru a verifica detaliu și confirmat. • Dacă nu există nici o problemă, dacă nu există nici o problemă cu acest produs, conectați-vă cu noi în orice moment. • Vă rugăm să deschideți ambalajul și verificați dacă există unele daune înainte de a semna, dacă există unele daune, vă rugăm să nu semneze și să ne contactați imediat.

Caracteristicile de bază

culoare:
ca Imagine
Tip:
Abrazive Bloc
is_customized:
Yes
Nume De Brand:
JLI
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Numărul De Model:
JLI543
model produs:
Roata De Diamant De Slefuire Dulap
Material:
Diamant acoperit & Metal
marimea capului:
13*45mm
lungimea totală:
100mm
potrivit:
corindonul alb/Maro corindon/carbură de siliciu Verde
Cantitatea:
1buc
Dimensiune:
45*100mm

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.