• Renovado
Mănuși de ciclism Jumătate Degetul Mănuși de Biciclete la Șocuri Respirabil sport manusi MTB Mountain Biciclete Mănuși Bărbați Sport Imbracaminte Ciclism

Mănuși de ciclism Jumătate Degetul Mănuși de Biciclete la Șocuri Respirabil sport manusi MTB Mountain Biciclete

Valorarea clientului:
RON 31.16

În stoc
En el almacén.

Deoarece feedback-ul dvs. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție
2. L'll lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi. (dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda)
>> De retur si Garantie
1. Vă rugăm să înțelegeți dacă dimensiunea elementelor sunt potrivite pentru tine în achiziționarea, astfel încât să nu provoace neînțelegeri inutile după primirea de bunuri. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. va fi închis automat.Cumpărătorii timpurii de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente. Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
>> Feedback-ul
1.Vă rugăm să ne contactați înainte de litigii sau de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Compara detaliu dimensiuni cu a ta,vă rugăm să permiteți-1-3cm diferă datorită măsurare manual, multumesc (Toate de măsurare n cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0. Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Va garantam stilul este același așa cum se Arată în poze, dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model.Va vom trimite bunurile în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.
>>TERMENII DE LIVRARE
1.Vă mulțumim pentru înțelegere!. Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne știe înainte, atunci când comanda.

Caracteristicile de bază

Dimensiune:
S, M, L, XL, XXL
Tip De Element:
Mănuși & Manusi
Tip Sport:
Ciclism
Nume De Brand:
EMONDER
Caracteristică:
Lavabil
Tip:
O Jumătate De Deget
Gen:
Bărbați
Numărul De Model:
STOICA
Material:
Poliester
Tip De Element:
Mănuși & Manusi
Tip Sport:
Ciclism

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.