• Renovado
New Sosire Femeile Moale, Tanga, Lenjerie Intima Boxeri Invizibil Fără Sudură Hipster Lenjerie Chilotei

New Sosire Femeile Moale, Tanga, Lenjerie Intima Boxeri Invizibil Fără Sudură Hipster Lenjerie Chilotei

Valorarea clientului:
RON 3.24

În stoc
En el almacén.


New Sosire Femeile Moale, Tanga, Lenjerie Intima Boxeri Invizibil Fără Sudură Hipster Lenjerie Chilotei
Dacă Vă Place Acest Articol,Vă Rugăm Să Adăugați-L La Dumneavoastră "Lista De Dorinte",Dacă Vă Place Magazinul Nostru,Vă Rugăm Să Adăugați-L La "Magazin Listă". Dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să ne contactați.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu?
Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate. Am luat aceste fotografii prin noi înșine. Eu sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?
Bună,vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ.27"
Pachetul include : 1 BUC Femei Lenjerie de corp Invizibil
Livrare :
Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,broderage taxe,drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.În general,vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs.Bazat pe experiența din trecut.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Este produs de același fel de poze?
Da, toate pozele sunt reale.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Caracteristicile de bază

Dimensiune:
M, L
Material:
Bumbac,Spandex
Model Tip:
Solid
Chiloții Tip:
Boyshort
Decor:
Nici unul
Compoziția Materialului:
Amestecurile De Bumbac
Creșterea Tip:
low-Creștere
Numărul De Model:
Lenjerie de corp
Tip De Element:
Chilotei
Gen:
Femei

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.