• Renovado
Eșarfă de mătase pentru Chilotei Trucuri Magice Eșarfe pentru Pantalon Magie Recuzită,Accesorii Ușor de A Face Truc Truc de Comedie

Eșarfă de mătase pentru Chilotei Trucuri Magice Eșarfe pentru Pantalon Magie Recuzită,Accesorii Ușor de A Face

Valorarea clientului:
RON 11.98

În stoc
En el almacén.


Mătase la Chilotei
Discription :
Hilar efect pentru publicul adult! (Acesta este unul din acele efecte de care este destinat pentru un public foarte specifice și de ocazie. NU este POTRIVIT pentru copii, te rog.)
Cere un voluntar din public. Două batiste sunt legate împreună, nodul este ascuns (discret și cu bun gust) în fața voluntarilor de la cămașă, și tu voluntar fiecare țineți vârful de o batistă. Ai a spune publicului că, la trei, tu și voluntari sunt de gând pentru a trage pe batiste, făcându-le să treacă de voluntarul corpului, fără a afecta l un pic. Dar atunci când fiecare trage pe o batistă, un PANTALON apare, legate între batiste! E o prostie de surpriză, care va face toată lumea râde, inclusiv voluntar!
Acest truc este, de asemenea, amuzant, dacă îl folosiți pe tine. De exemplu, ai putea pretinde de a avea probleme cu manevrarea legat mătăsuri, plus alte elemente, și așa te învelesc mătăsuri în tricoul pentru a le scoate din drum în timp ce faci altceva. Atunci când ia mătăsuri din cămașă, pantalon va fi vazut legat între ele.
Pentru cumpărător de Lectură :

Caracteristicile de bază

Gen:
Unisex
Caracteristici:
Incepator,Magicieni,Strada,Profesional,Scena,Ușor De A Face
Tip:
Eșarfe
Este Instrucțiuni Inclus:
No
Performanța Forma:
Magia De Scenă
Nume De Brand:
doo-wops
Dimensiune:
One Size
Material:
Bumbac
Avertizare:
vezi discription
Intervalul De Vârstă:
Adulti
Instrucțiuni:
video online

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.