• Renovado
yinfente 4/4 Vioara Caz Fibra de Carbon Curea din Spate Caz Greu de aur a crescut Puternic se pot pune două arcuri

yinfente 4/4 Vioara Caz Fibra de Carbon Curea din Spate Caz Greu de aur a crescut Puternic se pot pune două

Valorarea clientului:
RON 318.00

În stoc
En el almacén.

Țările Din Orientul Mijlociu.
Daune La Sosire / Discrepanțe :
Dacă ați primit un deteriorate sau discrepanță pachet la sosire, vă rugăm să ne anunțați în termen de 24 de ore de la primire și să păstreze toate ambalajul original (inclusiv originalul corupt cutie). De înaltă rezistență, protecție mai bună vioară., puteți returna cele mai multe elemente în termen de 30 de zile de la livrare pentru o rambursare de elementul prețul (taxele de transport nu sunt rambursabile).
Schimburi :
Dacă ați descoperit că ați achiziționat un incorecte marfa, culoare, dimensiune, sau pur și simplu doriți să faceți upgrade la un alt articol, vă rugăm să ne contactați . Ne puteti returna pachetul in ambalajul original si starea de schimb în termen de 15 zile de la primire.
3)Velcro Gât Bretele & Căptușit Gât Reținere. Asigurați-vă că veți obține elementul în mai bune condiții. Toate articolele vor fi verificate cu atenție și test pentru tine. Yinfente Magazin de Muzică nu este responsabil pentru livrarea de daune pentru a se întoarce. Returnat trebuie să fie în ambalajul original și în stare care nu prezintă semne de uzură sau abuz; în caz contrar, revenirea va fi refuzat sau 20% taxă vor fi evaluate. Vă recomandăm prin paypal. Transport gratuit nu se aplica pentru schimbul de mărfuri.
Metoda de plata : accept următoarele forme de plată prin sistemul nostru securizat : ■ Pay Pal (Visa, Master, American Express, Discover, de Debit, și transfer bancar) ■ Credit / West Union
Credit / West Union : vă Rugăm să ne Contactați dacă vă place în acest fel să plătească. Vă rugăm să fie pacient, dacă alegeți această metodă de transport maritim.Descriere
Nou plin de dimensiune 4/4 Vioara Caz de Carbon a crescut de aur de Înaltă rezistență portantă 200 KG
1) 200kg! Puternic rezistența la compresiune.
Informații De Transport Maritim :
(Se POT APLICA RESTRICȚII CITIȚI cu ATENȚIE) ★ folosesc ușă în ușă de serviciu pentru a trimite elementul . Eu fac instrumente muzicale pentru mai mulți ani. Dar poate dura până la 35days din cauza lent vamale în diferite țări.

Caracteristicile de bază

Nume De Brand:
yinfente
Numărul De Model:
1
Utilizarea:
Vioara Utilizare

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.