• Renovado
600lbs Electric Magnetic de Blocare Uși Sistem de Control Acces Rfid control Acces Usi kit ZL Suport de Lemn, Usa Metalica de Control

600lbs Electric Magnetic de Blocare Uși Sistem de Control Acces Rfid control Acces Usi kit ZL Suport de Lemn,

Valorarea clientului:
RON 73.60

În stoc
En el almacén.


600lbs Electric Magnetic de Blocare Uși Sistem de Control Acces Rfid control Acces Usi kit ZL Suport de Lemn, Usa Metalica de Control (T9)
1 buc Card Rfid control acces
1 buc 12 V3 A Alimentare
1 buc 280 kg Forța de menținere electric sistem de Blocare Magnetic
1 buc Suport ZL
1 PC cu Fir Door bell
1 buc Buton de Ieșire
10 PC-uri Rfid keyfobs
Specificatii : Model : T9 configurație de Bază built-in cititor de card de proximitate si cod PIN Pad (keyboard management, card de proximitate pentru a deschide ușa) Card de tip EM-ID distanta de Citire capacitate de Stocare : 1000 PCS Carduri de 1000 De Parole tensiune de Operare : 12 V curent de Repaus de 65m A ~ 70m A Debloca curent 85m A ~ 90m A de Blocare tip : releu de ieșire temperatura de Lucru : -10-55 Dimensiune : 120*78*22 CM
Alimentare
Acest AC110 V240 V alimentare controller este un transformator care oferă stabilă, tensiunea de ieșire pentru control acces, blocare și butonul de ieșire. de email sau Aliexpress pentru înregistrările de data de expediere. 5,Furnizorii de Garanție : oferim garantie UN AN pe acest produs.Taxa vamală, taxa de manipulare, transportul si asigurarea sunt pe clienții cost și nu sunt rambursabile.
A 12 V3 A de Ieșire,
Acesta controlează electric de blocare direct;
Ajuta pentru a reduce suprasarcina pentru controler de acces;
Protecție automată funcția de neașteptat de scurt-circuit sau power off;
NC/NO de ieșire moduri selectabile pentru diverse tipuri de încuietori electrice
Electric De Blocare
Această blocare poate nevoie de nevoie de dumneavoastră perfect! Este un design frumos 280 kg forța de menținere electric sistem de blocare magnetic care se potrivesc pentru orice sistem de control acces.
1,comanda Dumneavoastră va fi expediată pe 1-3 zile lucrătoare după plata integrală este șters atunci când limita stocului disponibil. Dacă nu contactați cu noi, în primul rând și de a face feedback-ul negativ, în mod direct, înseamnă să renunți la toate după-vânzare de servicii. Vom organiza un înlocuitor cât mai curând după caz, se confirmă. 6,Cerințe : Toate calificată de returnare/înlocuire trebuie să fie ghidat de către noi.

Caracteristicile de bază

Modul De Securitate:
Fail Safe
Nume De Brand:
mcdorsteco
Numărul De Model:
T9-K80-EM280-ZL
Controller:
125khz rfid
unitate de putere:
12V3A
Blocare:
electric sistem de blocare magnetic
Buton De Ieșire:
Plastic

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.