• Renovado
SC13UU SCS13UU 13mm Liniar Rulment Mișcare Liniară Poartă Diapozitiv Pentru CNC 13mm Liniar Ax

SC13UU SCS13UU 13mm Liniar Rulment Mișcare Liniară Poartă Diapozitiv Pentru CNC 13mm Liniar Ax

Valorarea clientului:
RON 15.50

În stoc
En el almacén.


Bine ati venit la magazinul nostru
1 buc SC13 UU13mm Liniar Rulment Bloc
Model : SC13 UU
Arborele ID-ul : 13 mm
Cantitate : 1 buc
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la comanda.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 15 zile.
Element sunt expediate în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit.Dacă nu puteți obține elementele în timp,vă rugăm să contactați-ne în primul rând,vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal. uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță.Dacă nu puteți obține noastre de e-mail după 48 de ore,vă rugăm să verificați spam-ul sau contactati-ne cu alte mail.
Retur :
Dacă elementul DOA(Dead de Sosire),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile,Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element.Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi
Garanție :
Toate element Vine cu Bază de 3 Luni Vânzătorii de Garanție,în cazul în care elementul defect în 3 Luni,Vom oferi înlocuire withour Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.
Dacă elementul Defect după 3 Luni,Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi,va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.Cumpărătorii ar Putea avea Nevoie de a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Caracteristicile de bază

Numărul De Model:
SC13UU
Capacitatea Cuplului:
Gcr15
Rugozitatea Suprafeței:
Ra 0.8
Structura:
Liniar Rulment Bloc
Acoperiri:
Din Aliaj De Aluminiu
Material:
Din Aliaj De Aluminiu
buc:
1
Diametru:
13mm

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.