• Renovado
Copii Scooter Mânere Copilul se Ocupe Electric Skate Board Bar cu Siguranță lampa de Avertizare pentru Xiaomi Mijia M365 Scuter Skatebod

Copii Scooter Mânere Copilul se Ocupe Electric Skate Board Bar cu Siguranță lampa de Avertizare pentru Xiaomi

Valorarea clientului:
RON 46.00

În stoc
En el almacén.

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa, codul POȘTAL și numărul de telefon sunt corecte și valide.Noi nu acceptăm nici o dispută cu privire la custom problema.
Detaliile de livrare 1.Dacă se face un serviciu,trebuie să-l întreprindă.Bucurați-vă de sport,te iubesc. În mod normal coletul ar trebui să ajungă în timp util, dar, uneori, zile suplimentare sunt necesare în cazul în care transportatorul este afectat din cauza la o mulțime de parcele.
Altitudinea este reglabil bazat pe copilul tău înălțime;
Atunci când plasați o comandă,vă rugăm să verificați mașina ta mânere dimensiune.Vă rugăm să acorde o atenție la acest lucru! 4.Nu ne putem permite DHL de la Distanță Taxa de Transport maritim în cazul în care clienții aleg DHL,așa că sper să pot verifica dacă locul tău aparține DHL zonă de la Distanță de pe DHL websiteand poate plăti în mod conștient dacă alegeți DHL Despre noi & să ne Contactați, Suntem cu scopul de a oferi moda sport produsului. Produsul va fi livrat în termen de 3 zile de la data cumpărătorului de plată este verificată de Aliexpress.Dar putem declara fiecare pachet pentru clienții noștri în funcție de cerința lor,astfel încât atunci când plasa orice comanda din magazinul nostru,vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne spune cum să-l declare pentru tine,altfel o vom face în funcție de experiența noastră. În mod normal, comenzile vor fi expediate prin Singapore Post/Netherland Post /China post,EMS,DHL și UPS etc(Express nevoie să plătească suplimentar). Întreprinderea taxa vamală este responsabilitatea cumparatorului. Suntem responsabili pentru China vamal problemă și cumpărător ar trebui să fie responsabil pentru destinația vamală problema.
Mai Multe Părți
Copii Scooter Mânere Copilul se Ocupe Electric Skate Board Bar cu Siguranță lampa de Avertizare pentru Xiaomi Mijia M365 Scuter Skatebod
Acest scuter trântă se potrivesc pentru Xiaomi Mijia M365
Dacă-l ai,acesta va fi de ajutor atunci când ia copilul.Este foarte util. Le vindem ieftin, dar cel mai bine, satisfactia completa garantat! noi credem că le va place.

Caracteristicile de bază

Tensiune:
36V
Nume De Brand:
Cool Pas
is_customized:
Yes
Tip:
Scuter Mânere
Numărul De Model:
Copii Scooter Mâner

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.