• Renovado
JIGU Nou cu 6 Celule Baterie Laptop HSTNN-IB51 HSTNN-IB51 Pentru HP compaq 510 511 610 Notebook-uri de Afaceri 6720s/CT 6730s/CT

JIGU Nou cu 6 Celule Baterie Laptop HSTNN-IB51 HSTNN-IB51 Pentru HP compaq 510 511 610 Notebook-uri de Afaceri

Valorarea clientului:
RON 42.14

În stoc
En el almacén.

În toate cazurile, Ne-ar suporta costul pentru tehnicienii de la centrul nostru pentru reparații/înlocuiți toate elementele prezentate de noi în perioada de garanție(Determinată a fi defecte de către tehnicienii noștri); în timp ce clientul va fi responsabil pentru runda-mod de taxele de transport de a trimite produsele lor la loc de reparații și retur. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre pentru orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom răspunde în termen de 24 de ore.
Notă :
Înainte de plasarea comenzii, vă rugăm să asigurați-vă că modelul de cumpărare se potrivesc pentru laptop-ul sau notebook-uri.
Transport :
După ce plata a fost verificat ca fiind valabile, elementele vor fi trimise în termen de 1-2 zile lucrătoare. Cumpărătorii suportă toate responsabilitatea pentru toate costurile suplimentare suportate (dacă există).Avem o echipa dedicata de servicii pentru clienți directori, care sunt mereu dornici de a vă ajuta să găsiți baterie laptop ai nevoie de susținerea lor de produse extinsă de cunoștințe și expertiză cu privire la baterii de laptop
4. Scopul nostru este de 100% satisfacție a clienților.Suntem un producător reprezentant și distribuitor de compatibil laptop baterii care furnizează pentru toate tipurile de clienți și se bucură de o înaltă reputație în întreaga lume, oferind calitate premium baterii de laptop la uimitor de prețuri competitive, toate într-un mod sigur și convenabil de platforma.
Taxe de Import, impozite și alte obiceiuri legate de taxe nu sunt incluse.
Customer service :
Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.
Garanție :
1. Acest produs are o garantie 12 luni. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil. Fiecare baterie are modelul său numele(sau numărul parte,P/N), le puteți găsi pe site-baterie originală. Pentru toate produsele returnate, clientul TREBUIE să ne contactați pentru returnarea adresa.Avem un sistem complet facilitatea de inginerie pentru bateria de testare.

Caracteristicile de bază

Nume De Brand:
JIGU
Tip:
Li-Ion
Compatibil Marca:
HP
Tensiunea Bateriei:
14.8 V
Numărul De Model:
6720 HSTNN-IB51 HSTNN-IB51
Pachet:
Da
Celule de baterie:
8 CELULE
Baterie Culoare:
Negru
Garanție:
1 an
Celule de baterie:
8 celule
is_customized:
Yes

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.