• Renovado
10buc HRC50 4mm D4*11*D4*50 2 Flaute de Aluminiu de Tăiere de Carbură End Mills

10buc HRC50 4mm D4*11*D4*50 2 Flaute de Aluminiu de Tăiere de Carbură End Mills

Valorarea clientului:
RON 73.32

În stoc
En el almacén.


2 Flaute de Aluminiu de Tăiere de Carbură End Mills 4mm S olid carbură end mills, mărimea boabelor este de 0,6 um, Co10%, pentru prelucrarea generale,CB Carbură de material. Neacoperite plat end mill, deoarece aluminiu este mai moale, necesită viteză mare de tăiere , dar strat va face freze plictisitoare. 2/3 Fluiere carbură solidă final moara cu unghiul spirei 45/55 de grade, cu bun ciobire de descărcare de gestiune . Singur marja de design, foarte ascuțite de tăiere marginea. Bun venit OEM și custom-made ,caietul de sarcini, după cum urmează pentru referință, orice cerințe, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.
Shang You Instrumente Ltd este o întreprindere specializată în cuțit de strunjire, frezare instrument, instrument de foraj, fier de instrument, indexabile introduce, cu comandă numerică mâner, carbură de piese, masini de slefuire, diverse non-standard de tăiere de carbură de instrumente și așa mai departe. Există 280 de soiuri și mai mult de 3000 de tipuri de specificații ale produselor pentru alegerea ta. Ele sunt utilizate în principal în industria de automobile, de mașini, electronică, metalurgie, metal, minerit, plastic și alte industrii domenii. Vom vinde nu numai pe piața internă, dar, de asemenea, de peste mări de piață. Avem 9 produse cu brevet național, 3 de înaltă tehnologie produse noi.
Materialul principal din produsele noastre este CB-CERATIZIT. Cu toate acestea vom accepta materiale speciale cum ar fi Sandvik, Kenametal etc. de non-standard, personalizate ca solicitările dumneavoastră. Noi de aprovizionare pe termen lung produse non-standard pentru BMW și Porsche.

Caracteristicile de bază

Diametru:
4
Tip:
End Mill
Nume De Brand:
JERRAY
Material:
Carbură de
Lungimea Totală:
50
Numărul De Model:
AC-D4.0-D4-50

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.