• Renovado
5pcs-200pcs de Înaltă Calitate de Tip L Unghi Drept Conector RCA Mufă de Sudare-Gratuit RCA AV 90 Mufă RCA

5pcs-200pcs de Înaltă Calitate de Tip L Unghi Drept Conector RCA Mufă de Sudare-Gratuit RCA AV 90 Mufă RCA

Valorarea clientului:
RON 25.00

În stoc
En el almacén.

Dropshipping este binevenit,vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii. Pentru a accelera dvs. Ne-am angajat să o satisfacție de 100% ., puteți face schimb de produsele primite.
Transport și predarea
1.Dacă nu primiți coletul în 30 zile,vă rugăm să ne contactați,vom investiga. Dacă doriți să facă schimb de defecte sau incorecte mărfuri transportate,vă rugăm să ne contactați plângând 5 zile de la primirea mărfurilor. Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare. Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Toate modalități în Aliexpress sunt acceptabile.Un transport de notificare cu numărul de urmărire va fi trimis la tine de îndată ce comanda dvs. Vom plăti pentru transport de înlocuire înapoi la tine, dacă schimbul este solicitat. Se va lua doar 1 minut. Articolele pot fi returnate pentru schimb dacă niciunul om-a făcut probleme de calitate,dar exclude orice diodă laser,lentile cu laser,produse originale noi, care nu au nici o garanție.
De înaltă Calitate de Tip L Unghi Drept Conector RCA Mufă de Sudare-Gratuit RCA AV 90° Mufă RCA
5pcs-200 buc
Satisfactia Clientului
Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.
Feedback-ul
1. de procesare a comenzilor, vă rugăm să includă scopul de cantitate,număr,primesc adresa,codul poștal,numărul de telefon, în toate formele de plată. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare crezi că este necesar. trebuie să ne contactați în termen de 5 zile de la primirea comenzii. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. Mod diferit,în diferite Țări,Diferite Primi Timp,vă Rugăm să alegeți mod de transport maritim în funcție de cerințe.
Transport
1. Deoarece feedback-ul dvs. De returnare este responsabilitatea cumpărătorului . Și tu ar trebui să plătească toate taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

Caracteristicile de bază

culoare:
1Lot 5pcs, 6Lots 30buc, 40Lots 200pcs
Numărul De Model:
Audio Jack
Produse De Stare:
Stoc
Tip:
Jack RCA
Transport gratuit :
cu numărul de urmărire
Packect De Contact:
5pcs-200pcs

Cele mai bune oferte

SZFTHRXDZ Noi M58BW016DB80T3F

RON 57.60

Tenet noastre este furnizarea de materii prime și primul serviciu de onestitate Planul nostru va pleca la fel de feedback după feedbackul dumneavoastră pozitiv.=Feedback=1 După ce a prim

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.