• Renovado
2.4 G USB Roșu Optic Wireless Mouse Cu 5 Butoane pentru Calculator Laptop Gaming mouse

2.4 G USB Roșu Optic Wireless Mouse Cu 5 Butoane pentru Calculator Laptop Gaming mouse

Valorarea clientului:
RON 7.44

În stoc
En el almacén.

Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. Pentru a-l trezi, apăsați butonul din stânga sau dreapta. Va vom trimite pachetul din China, prin intermediul aerului post. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
1 x Mouse-ul fără Fir
1 x Receptor USB Am expediat în întreaga Lume (cu Excepția unor țări și APO/FPO). Dacă elementul este defect, in 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne mesaj și dă-ne o șansă să vă ajute. Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori.4 GHz wireless optical mouse, ideal pentru utilizarea acasă sau la birou
Tehnologia de urmărire optice, funcționează pe mai multe suprafețe diferite
16 canale de lucru fără fir, automat de frecvență sărituri
Frecventa : 2402 MHz-2480 MHz
Wi-Fi Range : 5-8m app.5 V/3 V
Receptor USB Dimensiuni : 18 x 14 x 5 mm aplicație. Vom fi foarte recunoscător dacă puteți lăsa un sentiment real aici. Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare (cu excepția sărbătorilor legale, în China).
Nominală Operațională Curent : 8-15m A 1. Vă rugăm să ne contactați pentru o revenire ghid înainte de a reveni. (GMT+8) de luni până sâmbătă .4 G USB Roșu Optic Wireless Mouse Cu 5 Butoane pentru Calculator Laptop Gaming mouse Memento Blând : receptorul USB este în mouse-ul, așa că vă rugăm să verificați-l cu atenție atunci când primiți comanda.
Alimentat de două baterii AAA (nu sunt incluse)
Compatibil cu majoritatea laptop și desktop computere prin intermediul USB receptor (ambalate în mouse-ul), cum ar fi Windows 2000/XP/Vista/Linux/Win 7/MAC
Atenționări :
Distanta de operare este strâns legată de mediu.

Caracteristicile de bază

Stil:
Degetul
Tehnologia Wireless:
2.4 Ghz
Orientarea Mâinii:
Chiar
Nume De Brand:
centechia
Tip De Interfață:
USB
Tip:
2.4 Ghz Wireless
Numărul De Model:
N/A
Metoda De Urmărire:
Optice
Cerere:
Laptop
Putere Tip:
Baterie
Numărul de Role:
1
Pachet:
No

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.