• Renovado
56.1x76 Set de 4 Wheel Hub Inele de 56,1 ID 76 OD Hub Centrice Inele Din Plastic Policarbonat Sau din Aliaj de Aluminiu

56.1x76 Set de 4 Wheel Hub Inele de 56,1 ID 76 OD Hub Centrice Inele Din Plastic Policarbonat Sau din Aliaj

Valorarea clientului:
RON 24.00

În stoc
En el almacén.


Hub-Centrice Inele
Vă rugăm să verificați dacă acesta este hub-centrice inel vrei, am doar
garanție primiți elementul corect descrise mai jos.
Cantitate : 4 Hub-Centrice Inele (Un Set)
Policarbonat constructii a crescut rezistenta la foc si la impact. Corectează roții și butuc dimensiuni. Centre volan pe vehicule hub și previne vibrațiile. Imaginea produsului prezentat este utilizat pentru descrierea și numai referință. Efectiv aspectul produsului pot să difere în funcție de model și/sau grosime. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să mă mesaj. Este responsabilitatea cumpărătorului de a verifica montarea corectă a elementului înainte de a cumpăra.
Feedback
Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați înainte de a analiza să plece negativ/neutru feedback-ul. Facem tot posibilul să asigurați-vă că fiecare client 100% mulțumit și de a rezolva orice problemă pentru tine și întotdeauna lăsați feedback-ul pozitiv pentru toți clienții noștri. Dacă sunteți mulțumit cu produsul primit, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scoruri DSR.
Politica De Returnare
Toate produsele returnate trebuie să obțină o Autorizație de Returnare a mărfurilor (RMA) Numărul înainte de a se întoarce. Orice revenit pachet fără RMA# va fi refuzat. E-mail-ne pentru Număr RMA. Cererile trebuie să fie depuse în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Toate retur va fi supus la un 20% taxa de repopulare. Cumpărătorul este responsabil pentru toate se întoarce de transport maritim. Dacă transport gratuit oferta reală de transport și taxa de manipulare vor fi deduse din plata.

Caracteristicile de bază

culoare:
din plastic, aliaj de aluminiu
Nume De Brand:
passches
Material:
Plastic Policarbonat Sau Din Aliaj De Aluminiu
Numărul De Model:
56.1x76

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.