• Renovado
15.6 ecran Lat 359*209mm 4 fire Rezistive Industria Panou de ecran Tactil Digitizer Sticla +Controler USB Win 7 PC

15.6 ecran Lat 359*209mm 4 fire Rezistive Industria Panou de ecran Tactil Digitizer Sticla +Controler USB Win

Valorarea clientului:
RON 115.00

În stoc
En el almacén.


* Am f sunteți nemulțumit de produsele sau serviciile noastre, din păcate , înainte de a deschide un litigiu sau scrie un feedback negativ despre , vă rugăm să ne contactați la început.
Suntem profesional Tableta, Mobilephone, C era, Industriale furnizor de piese, bine ai venit să ne contactați pentru mai favorabil preț engros!
D escriere :
* Element De Stare : Brand New
* Testat Unul Câte Unul Înainte De Expediere
* Acesta este utilizat pentru a înlocui deteriorat, rupt, spart sau inutilizabile ecran tactil. Vă rugăm să asigurați-vă că știți cum să instalați înainte de a plasa comanda .
* În cazul în care elementul nu se potrivesc sau nu vrei, poți reveni pentru o rambursare(mai puțin cele de transport). Curier de la distanță taxa Problemă : atunci Când alegeți livrare expres, cum ar fi : DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, etc. Toate bunurile vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare, cu excepția cazului în Chineză sărbători. Vă rugăm să înțelegeți acest lucru deosebite situație .
* Rambursare va fi emisă în termen de 1-2 zile lucrătoare de la primirea de returnat.
Feedback-ul pentru noi ca o încurajare și ca un ajutor direcția pentru alte cumpărător prieteni și, dacă este posibil , vă rugăm să
de asemenea scrie un comentariu detaliat la comanda, ne-ar aprecia foarte mult .
Transport
* Pentru multi-element de ordine, vă rugăm să NU prezinte plată până când ați câștigat toate elementele pe care doriți să le combinați.
* Dacă primiți un element care nu este în starea în care sunt descrise(cu excepția element compatibil), va vom oferi cu promptitudine o restituire sau de înlocuire(imagine Reală și alte dovezi trebuie să fie dat). Ne promitem că vom fi mereu acolo pentru tine, până când problema este rezolvată spre satisfacția ta!
Contact
Serviciul nostru pentru clienți repetari răspunde la întrebări de zi cu zi în zilele lucrătoare. Brazilia clienților : Dacă alegeți DHL, te rog, spune-ne ID-ul de impozitare, care este DHL cerințe, dar noi te vom urma pentru a umple într-o valoare declarată, nu-ți face griji.

Caracteristicile de bază

Nume De Brand:
osatych
Tip De Produs:
Tableta Touch Panel
Compatibil Marca:
Universal
Dimensiunea Ecranului:
>13 Inch
Tip Ecran:
Rezistența Ecran
Numărul De Model:
WS02139

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.