• Renovado
2 buc Lipici de Distribuire Dual Cartuș 400 ml 10:1

2 buc Lipici de Distribuire Dual Cartuș 400 ml 10:1

Valorarea clientului:
RON 64.00

În stoc
En el almacén.

Ce este MOQ?
De obicei, MOQ nostru a arătat pe site-ul web,dar unele elemente sau OEM produs, CMC va fi de confirmare după o negociere 4.
Informații Detaliate
Adeziv de Distribuire Dual Cartuș 400 ml 10 : 1 2 buc/set
Ambalaj & Livrare AMBALAJ :
Standard cutie de carton de export de ambalare. expres de cont, pls spune-mi pentru a verifica prețul final.
Ne angajăm să furnizarea de clienții noștri cu produse de calitate și de bună valoare pentru bani, ceea ce va asigura satisfacția cu un nivel ridicat de dedicare. Vrei să inspecteze produsele finite?
Da, în fiecare etapă de producție și a produselor finite va fi ieșit de inspecție de către departamentul QC înainte de expediere. O linie completă de înlocuibile seringi, butoaie, ace și sfaturi sunt de asemenea disponibile.
Produsele noastre sunt potrivite pentru multe aplicații, inclusiv Medicale, Electronice, Bijuterii, Auto si industriale generale OEM operațiunile de asamblare. Când se va face livrarea dupa comanda
Noi, de obicei, o livrare în termen de 2 zile, dacă pentru cantități mari sau OEM elemente, va dura mai mult timp. Noi de aprovizionare simplu de mână sau rezerve dozatoare pentru o singură parte a materialelor prin automate robotizate, sisteme de dozare cu viziune de recunoaștere și metru-mix echipamente pentru două părți materiale, cum ar fi epoxidice. Pot obține o reducere?
Da, dacă pentru cantitate mai mare sau dacă ai putea folosi propria dvs. Toate fluidele pot fi precis distribuite fie prin presiune de aer sau forța mecanică. dacă ai nevoie rapid express, vă rugăm să contactați-mă, am contractat preț cu compania expres, cum ar fi DHL, UPS, FEDEX,TNT.
Toate fluidele pot fi precis distribuite fie prin presiune de aer sau forța mecanică., Ltd este un producător de specialitate și exportator de distribuire sisteme și echipamente pentru toate industriile. Istorie 1 Fabrica Noastra A Stabilit
fabrica noastra infiintata din 2009, începe demestic vânzări 2 Bun de Vânzare În China
vindem rapid în noastre pe Piața din China și se bucură de o mare reputație 3 Importurilor si Exporturilor Departamentul Stabilit
importurile și exporturile departamentul stabili, vom începe noastre de vânzări internaționale 4 Vândă Rapid la Bord
exporturile noastre de vânzări anuale ajunge la suma de 5.

Caracteristicile de bază

Tip:
Epoxidice
Numărul De Model:
VC-D0301
is_customized:
Yes

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.