• Renovado
Nou, original, autentic BF-3030: Când BESFUL de control, temperatura, nivel lichid controler solar integrat

Nou, original, autentic BF-3030: Când BESFUL de control, temperatura, nivel lichid controler solar integrat

Valorarea clientului:
RON 84.00

În stoc
En el almacén.

vă rugăm să lăsați masaj cu adresa de e-mail astfel încât să putem răspunde cât mai repede.sau aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Negative feeback. Acesta se aplică la cantitatea de apă caldă case, școli, și alte mari și apă industrială timp să se concentreze pe ocazie. Dacă obiceiurile locale păstrează bunurile. Sper că vom putea construi afaceri de lungă colaborarea relatie!! doresc aveți un cumpărături fericit!
.dacă nu puteți găsi produsul care aveți nevoie ,vă rugăm să ne anunțați .Dacă aveți mărfurilor și nimic în neregulă vă rugăm să ne lăsați un plin de stele feeback.În scopul de a salva ambele părți, verificarea timpului vă sugerăm oferta client fotografie clară detalii mai bine (fata spate stâng dreaptasus jos) dupa ce avem confirmarea putem face ordine cu tine , tot ce ai nevoie pentru a face doar face pas cum v-am spus .transport maritim zile depinde de expeditor , nu putem controla transport de zile .Vă rugăm să asigurați-vă că informațiile de contact corect, astfel încât să vă putem contacta în timp, dacă ceva trebuie să te contacteze. vă rugăm să vin pentru a gasi produsul de care aveți nevoie și de a confirma comanda.
Privire De Ansamblu Funcțional
BF-3030 timp de control, de control al temperaturii, a fost localizat într-una din termostat, în conformitate cu conceptul modern de emisii reduse de carbon, rezervor de apă de încălzire cu un control de sincronizare, sincronizarea pentru rezervorul de apă, stabilite în funcție de nevoile diferite ale diferitelor calendarul perioadelor de control de încălzire sau Sheung Shui pentru a realiza automatizează întregul sistem de apă caldă de proiect.vă rugăm să contactați vamale clearance-ul asistant Pozitiv. NOTĂ : 1 vă Rugăm să confirmați adresa de livrare & telefon & numele corect , mărfurile vor fi livrate în funcție de informațiile oferite. Utilizate în principal în apă solare sisteme de încălzire, solare și pompă de căldură apă caldă funcționează sistemul.
Funcția principală
Funcție Nume Funcție Descriere
Momentul electric de încălzire (una) pe zi poate fi setat în trei perioade de timp de încălzire electrică, atunci când Beijing, în trei perioade de timp, în cazul în care temperatura T
Buna ziua Dragi Toate bine ati venit la magazinul nostru.

Caracteristicile de bază

Numărul De Model:
BF-3030
Stil:
În picioare și Agățat de Perete
Putere Tip:
incarcator
Max Măsurare A Temperaturii:
70°C - 99°C
Teoria:
controler de temperatura
Tip Display:
Digital
Utilizare:
Interior
Dimensiunea De Afișare:
1.9 Inci & Sub

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.