• Renovado
Ecran Tactil De Lentile De Sticlă Exterior Panou Frontal Pentru Lenovo P70 P70-T P70t P70-O P70a Alb/Negru, Touch Screen, Digitizer Inlocuire

Ecran Tactil De Lentile De Sticlă Exterior Panou Frontal Pentru Lenovo P70 P70-T P70t P70-O P70a Alb/Negru,

Valorarea clientului:
RON 19.60

În stoc
En el almacén.

Vom testa bine înainte de expediere. După primirea mărfurilor, vă rugăm să nu instalați-l.Testați-l cu telefonul pe placa de baza prima. Dacă există orice problemă în timpul de testare, vă rugăm să ne contactați. Important notă : nu Vom oferi servicii post-vânzare dacă problema a apărut după instalare. Ecran sunt fragile produs. Pentru non-profesioniști, este recomandat să ia telefonul de la un profesionist telefon mobil centru de reparații. Din cauza cumpărătorul se demontează și se instalează condus la ecranul de daune, nu suntem responsabili pentru asta. Fiecare atingere a ecranului va fi repeatly testate înainte de livrare,și un sigiliu pe ea, După primirea de bunuri, vă rugăm să nu scoateți sigiliul, pentru că noi recunoaștem doar sigiliul pentru a vă asigura că produsele noastre. Acesta nu va fi returnat dacă nu există nici sigiliul nostru.
Din cauza diferitelor timp, producătorii,și de alți factori, toate reale de bunuri nu poate fi garantat că imaginile încărcate de magazinul nostru sunt exact la fel, mai ales culoarea. Atunci când marfa este un pic vizual diferit de magazinul nostru poze, acesta este supus produsul real. Desigur, bunuri în mâinile tale este cu siguranta cel de care ai nevoie. Din cauza timpului, există multe produse nu au avut timp pentru rafturi. Dacă este necesar, vă rugăm să ne consultați.Vom face tot posibilul pentru a satisface nevoia ta.

Caracteristicile de bază

culoare:
Negru, Alb
Nume De Brand:
mobyxun
Rezoluție De Afișare:
1280x720
Ecran:
> 3
LCD Kit:
Da
Compatibil Marca:
Lenovo
Ecran Tactil De Tip:
Ecran Capacitiv
Numărul De Model:
Pentru Lenovo P70
Garanție:
180 de zile înainte de instalare
livrare:
în termen de 7 zile lucrătoare
pret:
EXW
calitate:
Testare Înainte De Expediere
culoare:
Negru
Pachet:
Bubble Box

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.