• Renovado
DU-te OCEAN de Lumini de Noapte Cabinet CONDUS de Lumina Senzor de Miscare PIR Wireless Reîncărcabilă LED Lumini de Noapte de Lumină Dulap USB Dulap Lampa

DU-te OCEAN de Lumini de Noapte Cabinet CONDUS de Lumina Senzor de Miscare PIR Wireless Reîncărcabilă LED Lumini

Valorarea clientului:
RON 46.00

În stoc
En el almacén.

5,Clienții trebuie să ofere exacte destinatar de informații,în caz contrar,clienții trebuie permit pierderea.vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele. 6,vă Rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. 2,satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.lumina built-in lumina-componente sensibile, așa că nu pot lucra în timpul zilei mediului; utilizatorii trebuie să-și adapteze propriul mod de lucru. 3,nu Vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. este finalizată(cu Excepția Sărbătorilor). 4,Ne va fi responsabil pentru toate greșită trimiterea și calitatea emite ordine. Detalii produs :
Poate fi folosit într-o varietate de medii de Ușă,Dulap,Biblioteca,Dulap haine,Dulap,Subsol,Mansarda, Hotel Ccloset,Seif,Cort,Portbagaj,Dormitor,Baie,Bucatarie,Coridor etc.Dacă veți găsi dimensiunea de produse care nu ti se potrivesc,ne puteti contacta direct. 2,nu Putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare din fiecare țară,care pot afecta cât de repede produse în inspectate. Potrivit pentru Usa,Dulap,Biblioteca,Dulap haine,Dulap,Subsol,Mansarda, Hotel Ccloset,Seif,Cort,Masina,Portbagaj,Dormitor,Baie,Bucatarie,Coridor etc.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. această lampă built-in baterie cu litiu, USB de încărcare, timpul de încărcare este în general de 2 ore, starea de încărcare afișaj roșu, plin de statutul de afișare lumina verde.

Caracteristicile de bază

Emițătoare De Culoare:
Alb Cald, Alb Rece
Sursa De Alimentare:
Baterie Reîncărcabilă
Nume De Brand:
DU-TE LA OCEAN
Tensiune:
5V
Generarea De Energie:
Mișcare
is_customized:
Yes
certificare:
CE
Este estompat:
No
Material:
Aluminiu
Numărul De Model:
LED Lumini de Noapte
Durata de viata:
>80000hr
Descriere 1:
reîncărcabilă lumina de noapte cu senzor de mișcare condus
Descriere 2:
led lumina de noapte senzor de mișcare
Descriere 3:
lumină de veghe led cu senzor de mișcare
Descriere 4:
cabinet de lumină cu senzor
Descriere 5:
în cadrul cabinetului de iluminat senzor de
Aplicație 1:
în cadrul cabinetului de lumină senzor de mișcare
aplicația 2:
senzor de mișcare cabinet de lumină
Aplicația 3:
led-uri de lumină dulap senzor de mișcare
Aplicația 4:
dulap lumina de reîncărcare
Aplicația 5:
led lumina de noapte ir senzor de mișcare infraroșu

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.