• Renovado
Smonisia 10buc DVI 24 +1 Male Conector DVI 3 Rânduri 24P feminin 180 de grade sudare Conectorul

Smonisia 10buc DVI 24 +1 Male Conector DVI 3 Rânduri 24P feminin 180 de grade sudare Conectorul

Valorarea clientului:
RON 21.30

În stoc
En el almacén.

Elementul va fi transportat la cumpărător este adresa corectă.
Smonisia 10buc DVI 24 +1 Male Conector DVI 3 Rânduri 24 P feminin 180 de grade sudare Conectorul
Plata
1.Plata integrală trebuie să fie plătite în termen de 15 zile de la plasarea comenzii.Scopul nostru este satisfactia clientului! Vă rugăm să nu deschideți dispută în termen de 60 zile,Multumesc pentru amabilitate.Dacă aveți orice nevoi speciale pe descriere,pls lasă note în ordine.
Feedback-ul
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
Restituire/Rambursare
1.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.După ce obține bunuri,orice întrebări puteți simți liber să ne contactați.Modul de transport maritim care este trimis cu tracking number, China Post Obișnuit Pachet Mic poate fi urmărită numai înainte de a părăsi China.Acceptam Alipay, West Union, TT,Paypal. Vom urmari expedierea și răspunde la tine cât mai curând posibil .Clienții ruși, vă rugăm să scrie numele complet.Timpul estimat de livrare este de 15-60 de zile,dar depinde de adresa.Nu avem umăr orice taxe vamale din țara importatoare. Atunci când timpul de primire se va termina, dar nu ați primit bunurile,vă rugăm să contactați serviciul clienți, vă vom oferi prelungi timpul de primire(Strict control vamal țări, timpul necesar va fi mai mare.(Vacanțe poate fi amânată.Noi nu suntem responsabili pentru pachetul de pierdut din cauza adresă incorectă.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Dacă nu aveți suficient timp să aștepte, vă rugăm să nu cumpere.)
Transport
1.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Puteți oferi, de asemenea, imagini sau clipuri video de sprijin problema ta. De exemplu, Brazilia 90 de zile)
5.Vom trimite mărfurilor în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea plăților.

Caracteristicile de bază

Nume De Brand:
smonisia
Numărul De Model:
conector

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.