• Renovado
SZFTHRXDZ Noi M58BW016DB80T3F

SZFTHRXDZ Noi M58BW016DB80T3F

Valorarea clientului:
RON 57.60

În stoc
En el almacén.

Tenet noastre este furnizarea de materii prime și primul serviciu de onestitate. Planul nostru va pleca la fel de feedback după feedback-ul dumneavoastră pozitiv.
=Feedback=
1. După ce a primit plata, elementul va fi trimis în termen de 3 zile.
=Transport=
1. Atunci când efectuați o plată, vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de telefon de contact sunt corecte. Înainte de a face o plată, asigurați-vă că contul dvs. Din cauza nivelului ridicat de vămuire condiții de DHL, Fed Ex, TNT si UPS în Brazilia vamale, este dificil de a șterge vamale. Putem livra produsul la lume. Ali Express fără griji de logistică - standarde,DHL, Fed Ex, TNT, UPS, EMS, China Post, Hongkong Post sunt disponibile. Compania în Huaqiang de Nord, fondată de 10 ani, Internetul are un sistem puternic de producător în aprovizionare și agent de vânzări. Dacă aveți orice cerințe speciale cu privire la detaliile proiectului, vă rugăm să lăsați un mesaj în ordine.
Dacă nu puteți găsi produsul care aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi un citat, de a ne oferi one-stop de servicii de achiziții publice. Dacă într-adevăr nu poate plăti, vă rugăm să ne contactați și noi vă va ajuta să rezolve problema.
Dacă achiziționați o cantitate mai mare, vă rugăm să ne contactați, și vă va oferi un preț favorabil.
=Despre noi obiective=
Suntem lider de piață în online e-distribuitori și BOM soluții. Puteți urmări starea produsului pe site-ul după expediere. Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat. Toate plățile trebuie să fie lichidate în termen de 7 zile de la primirea articolului.
Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră și vă doresc o zi plăcută!
. Deoarece opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru dezvoltarea noastră, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, sincer vă invităm să lăsați-ne cu feedback bun.Prietenii din Brazilia.
=Plata=
1. de plată este disponibil. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice dispute pe site-ul, și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Caracteristicile de bază

Numărul De Model:
M58BW016DB80T3F
Nume De Brand:
SZFTHRXDZ

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.