• Renovado
en-Gros de Pat de Masaj cu pietre de Jad Saltea de Jad Departe Infraroșu jad saltea Saltea de Masaj 1.2*1.9 M Transport Gratuit

en-Gros de Pat de Masaj cu pietre de Jad Saltea de Jad Departe Infraroșu jad saltea Saltea de Masaj 1.2*1.9

Valorarea clientului:
RON 1158.00

În stoc
En el almacén.

Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.
Jade Introducerea de Jad este bogat în oligoelemente. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.Deschide termostatul swith, set th temperatura necesară, pentru germainum terapia de piatră.
Jade oameni sub îngrijire medicală specială și are o temperatură scăzută valoare a caracteristicilor fizice ale medicinii Chineze și susținută de primul picior cooler temperaturetheory, dezvoltat de sănătate jad pernă.
Spcifications :
Culoare : Ca imagine afișată dimensiunea Produsului : 1. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri.
Ne puteti contacta prin mesaj lăsat pe Aliexpress sau e-mail-ne. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Am expediat de la Aliexpress adresa lui NUMAI.
Timp de secole, Chinezii au folosit jad ca o perna. Mai devreme de jad perne au fost sculptate în blocuri de jad, cu o adâncitură pentru cap., în orice mod, vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a resol
am nici o problema.
2016 en-Gros de Pat de Masaj cu pietre de Jad Saltea de Jad Departe Infraroșu jad saltea Saltea de Masaj 1.Controlul temperaturii ștecherul este introdus în priză.9 M Transport Gratuit
De Vânzare La Cald Produse Similare!!
Caracteristică : 1, Conform teoriei Chineze tradiționale de îngrijire a sănătății,cu turmalina si germaniu piatră materiale compozite realizate în piese convexe; 2, Poate promova circulația sângelui; 3, pentru a Îmbunătăți memoria; 4, să Consolideze funcția de organe, crește metabolismul; 5, Elimina tensiunea, relaxați-vă corpul și mintea; 6, Ajuta pentru a promova somn. Vă mulțumesc !
. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Caracteristicile de bază

Tensiune Standard:
220v
Tip De Element:
Masaj & Relaxare
Nume De Brand:
SugarBae
Cerere:
Corpul
Dimensiune:
Medium
Numărul De Model:
MM-00144
Material:
ca spectacol cinematografic
culoare:
ca imaginea prezentată
Greutate:
17KG
Nume:
Electronice Încălzire Saltea
Materiale:
PU piele
Material:
Piatra de jad/Turmalina/Germanite &PU piele
Dimensiune:
1.2X1.9M

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.