• Renovado
Transport gratuit pathmate beton mucegai,pathmate aleatoare piatra mucegai,pathmate piatra mucegai,calea pasarelă pietruite mucegai

Transport gratuit pathmate beton mucegai,pathmate aleatoare piatra mucegai,pathmate piatra mucegai,calea pasarelă

Valorarea clientului:
RON 76.00

În stoc
En el almacén.

Puteți adăuga o culoare iti place.
Pasul 2 :
Umple finisor mucegai, scooping beton cu o lopată și asigurându-vă că pentru a umple fiecare zonă.
Pasul 6 :
După ce lasă beton vindeca peste noapte, umple fisurile cu murdărie și se spală departe de orice exces.
Pasul 3 :
Folosind mănuși de cauciuc, răspândit de beton în jurul valorii de mucegai, de umplere în orice lipsuri sau puncte mici. Nu este nevoie de a angaja profesionisti pentru a face acum sub calea de grădină de toată lumea! Ușor de utilizat - trebuie doar să se amestecă un beton! Acest lucru este grele forme - pot albine folosit de 1500 de ori !!! Puteți să-l utilizați pentru a face fata casei - doar nevoie de 10-15cm de bază. Cărări de grădină conecta toate link-uri și obiecte împreună și de a sublinia grația și frumusețea de gradina ta. Acest beton grădină forme de utilizare heavy-duty matrite din plastic, care transforma un pic de pre-mixed concrete într-un beton de grădină pietre de temelie pentru cea mai simplă cale de acces la grădină.
Pasul 4 :
În urma conturul mucegai, netezi beton, ștergându orice exces. Pentru următoarea întindere, roti mucegai un sfert de tură și puneți-l lângă finisor doar completat, pescuit ușor dacă vei crea o curbare a traiectoriei. Când este gata de utilizare, betonul va fi consistenta de fulgi de ovăz și suficient de groasă pentru a deține un avantaj atunci când te tai cu o lopată. Udă pământul în jurul valorii de nou format pavele pentru a le ajuta să se stabilească. Păstra frumusețea și sănătatea plantelor prin utilizarea grădină pietre pas cu pas ca calea ta cale. Apăsați mucegai cu mâna pentru a elimina orice bule de aer. Folosind forme speciale oricine poate face manual calea de gradina la casa lui.
Beton grădină matrite vă va ajuta să decora curte de amenajare a teritoriului.
Cum să utilizați această Beton, Finisor de Mucegai pentru a construi căi :
Pasul 1 :
Amestec de ciment cu apa, conform indicatiilor de pe pachet.
Transport gratuit pathmate beton mucegai,pathmate aleatoare piatra mucegai,pathmate piatra mucegai,calea pasarelă pietruite mucegai
Calea de gradina - este calea sau zona, construit din pietre de ușor de circulație, precum și pentru decorarea de amenajare a teritoriului.

Caracteristicile de bază

Material:
PAVAJ MUCEGAI
Unitate De Încărcare:
PAVAJ MUCEGAI
Dimensiune produs:
44*44*4 cm
Numele produsului:
PAVAJ MUCEGAI

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.