• Renovado
IRS2092 mono amplificator de bord (DC) 350W bord amplificator Folosind original IRS2092, IRFB4227

IRS2092 mono amplificator de bord (DC) 350W bord amplificator Folosind original IRS2092, IRFB4227

Valorarea clientului:
RON 46.76

În stoc
En el almacén.

( Pentru că toată lumea tehnologiei variază, la fel de garanție IC )
Aftermarket angajamente :
1 , angajamentul Nostru față de vânzarea de bunuri 100% integritatea asigurare,dacă aveți orice întrebare despre produse ,vă rugăm să ne contactați direct, noastre, practic, 24-ore customer service on-line va cu răbdare să-ți răspund!
2, Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre , puteți solicita o restituire sau de schimb. Amplificatorul de bord este stabil și de încredere, de ieșire de mare putere; frumos, moale, sunet, deschide câmp de sunet. ; Dacă este așa, vă rugăm să ne contactați la datele de contact de pe ordinul expres. Noi va coordona în mod activ și de a procesa cererea dumneavoastră.
n condensator Electrolitic utilizarea principală a circuitului de semnal de Brand, Principalele condensator de filtrare, folosind capacitatea de 4700 UF / 100 V * 2 , Asigura un sprijin puternic pentru un flux constant de putere. Exercitarea de cea mai bună calitate este consecventă scopul de restaurantul nostru.
IRS2092 mono amplificator de bord (DC) 350 W
Detalii Produs
Toate componentele acestui produs sunt originale autentice, pur și modest, de calitate; utilizarea de înaltă calitate piese de schimb originale, nu numai la siguranța și calitatea garantată, viață lungă, mai important, că performanța reală poate satisface obiectivele de proiectare de o garanție puternică. Dimensional sentiment de puternic, solid și puternic de joasă frecvență constantă, foarte bun raport semnal-zgomot, interval dinamic larg; detalii clare, excelent răspuns tranzitoriu, jucând tot felul de muzică sunt confortabile, cu, în casa de mediul de redare are o performanță foarte bună.
n Adoptarea 20 A curent Mare ecranat inductor, asigurarea clare și sunet puternic. Ne-am dus în vânzarea de bunuri modal normal după naștere.6 V (rms)
Impedanta de intrare : 14 KΩ
Răspuns în frecvență : 0-50 KHz ± 1d B
Restul de tensiunea de zgomot : 200u V
Gama dinamica : > 100d B
PCB dimensiune : 133 * 75 MM
Cumpărătorii trebuie să-citit :
1. Dar solicita cumpărătorului de a returna produsul de avansat transport de marfă, va vom returna marfa veți plăti după ce și confirmă starea produsului.

Caracteristicile de bază

Canale:
1
Putere Maximă Per Canal:
Mai presus de 200W
Nume De Brand:
kaolanhon
Numărul De Model:
IRS2092
Tip:
Acasă Amplificator

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.