• Renovado
Accesorii motociclete CNC Pliabil&Extensibila de Frână de Ambreiaj Pârghii de Culoare Negru Pentru Honda VFR 1200/F 2010-2014 2011 2012 2013

Accesorii motociclete CNC Pliabil&Extensibila de Frână de Ambreiaj Pârghii de Culoare Negru Pentru Honda VFR

Valorarea clientului:
RON 73.18

În stoc
En el almacén.


"Pliabil" lucrează în principal pe rupte de protecție atunci când bicicleta se va prăbuși, se poate plia automat pentru a reduce puțin daune pentru biciclete.
Și apoi, "Extensibil" se execută în funcție de preferința personală setări, puteți ajusta lungimea în funcție de preferințele dumneavoastră, mai lungi sau mai scurte.
De Brand nou și foarte ușor de instalare. Aspectul minunat, acest pârghii da, evident, bicicleta extrem de rece modificări!
Această pereche de frână și de ambreiaj pârghii sunt compatibile cu modelele :
Pentru Honda VFR 1200/F 2010-2014
Caietul de sarcini : de Înaltă calitate din aluminiu CNC finisaj de Culoare : (în imagini) Pachet inclusiv maneta de frână și de ambreiaj maneta Complet 6 pozitii reglabile Extensibila : Aprox 4cm Pliabil : 90 de grade se potrivesc Perfect si nu este nevoie de modificarea, fără instrucțiuni de instalare inclus.
Comanda Instrucțiuni : Pasul 1 : vă Rugăm să asigurați-vă că modelul si anul motocicletei tale,și dacă bicicleta dumneavoastră are OEM original cilindrul de frână și de ambreiaj biban. am expediat pârghiile ca frântură, dacă ai nevoie de alt model, va rugam sa ne contactati si sa ne spui asta.(Vă rugăm să nu-l compare ta pârghii cu pozele noastre, uneori, imaginile nu sunt același model ca frântură, doar-l cumpere potrivit frântură) Pasul 2 : Daca este OK cu culoarea de pârghii sau de reglare, puteți uita de această pasul 2, dacă nu,vă rugăm să ne spuneți ce culori vrei tu să fie.

Caracteristicile de bază

Înălțime Element:
3cm
Nume De Brand:
ELFRhino
Numele Modelului:
05163
Lățime Produs:
2cm
Caracteristici Speciale:
EXTENSIBIL PLIABIL
Extern De Certificare De Testare:
CCC
Element De Lungime:
17cm
Tip De Element:
Frânghii Și Cabluri
Tip De Material:
CNC din Aliaj de Aluminiu
Articol Diametru:
1inch
Articol Greutate:
0.3kg
is_customized:
Yes

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.