• Renovado
De Înaltă Calitate Turmalina Germanite Jad Produse Coreea Termică Jad Saltea Canapea Jad Mat De Încălzire Cu Infraroșu Mat Transport Gratuit

De Înaltă Calitate Turmalina Germanite Jad Produse Coreea Termică Jad Saltea Canapea Jad Mat De Încălzire Cu

Valorarea clientului:
RON 188.00

În stoc
En el almacén.

Deschide termostatul swith, set th temperatura necesară, pentru germainum terapia de piatră. pe bucata : 3kgs Produs prezentat : Materiale de referință : Produse Comparație : Potrivit pentru cine să utilizați : Piatră de Energie :
Cum să utilizați Saltea de Masaj :
1. Dacă pachetul nu poate fi deliveried din cauza cumpărătorului motiv (inclusiv refuzul de a semna), cumpărătorul ar trebui să permită tuturor cost suplimentar!
Feedback-ul :
1.
Timp de secole, Chinezii au folosit jad ca o perna. Vă mulțumesc pentru înțelegere. Se poate elibera sănătos departe infraroșu, scut statice și undelor electromagnetice radialization.
1)controlul Temperaturii priza și ștecherul onnection este în loc, corp de încălzire este bine introdus.Orice problemă sau întrebare, vă rugăm să nu ezitați să să-mi spuneți!
Sperăm că veți avea o perfectă experiență de cumpărături pe magazinul nostru. Am expediat de la Aliexpress adresa lui NUMAI. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri.
Ne puteti contacta prin mesaj lăsat pe Aliexpress sau e-mail-ne.
Spcifications :
Culoare : Ca imagine afișată dimensiune Produs : 45 cm X45cm Material : de Înaltă calitate PU+ Piatra Jad/Turmalina/Germanite zonă de Masaj : Corp Plin n. 7, Portabil și durabil.Controlul temperaturii ștecherul este introdus în priză. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Aliexpress este compensată cu tine r shippng adresa înainte de a vă plăti. Mai devreme de jad perne au fost sculptate în blocuri de jad, cu o adâncitură pentru cap. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.
Jade oameni sub îngrijire medicală specială și are o temperatură scăzută valoare a caracteristicilor fizice ale medicinii Chineze și susținută de primul picior cooler temperaturetheory, dezvoltat de sănătate jad pernă.

Caracteristicile de bază

Tensiune Standard:
220v
Tip De Element:
Masaj & Relaxare
Nume De Brand:
SugarBae
Cerere:
Corpul
Dimensiune:
Medium
Numărul De Model:
JM-0024
Material:
ca spectacol cinematografic
culoare:
ca imaginea prezentată
Greutate:
3KG
Nume:
Jade Încălzire Husa Scaunului
Materiale:
PU piele
Material:
Piatra de jad/Turmalina/Germanite &PU piele
Dimensiune:
45cmX45cm

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.