• Renovado
Elaborarea Clasică Chineză manual de lemn stand de afișare de bază

Elaborarea Clasică Chineză manual de lemn stand de afișare de bază

Valorarea clientului:
RON 53.98

În stoc
En el almacén.

Am speranța să contactați-mă înainte de a lua măsuri.Voi face meu cel mai bun pentru a face să vă mulțumiți. Vă rugăm să Rețineți că dimensiunea și culoarea de reprezentare sunt supuse de fabricație variație și nu poate fi exactă. Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat sau fiscale. Atunci când magazin cu noi, satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastra #1.Dimensiuni : Înălțime : 3. Este nevoie de aproximativ 18 . Licita Cu Incredere!
. De asemenea, rețineți că setările monitorului poate varia de la calculator la calculator și pot denatura culorile reale. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a plasa oferta. Cu toate acestea, pentru a evita eventualele omisiuni, respectuos solicit ajutorul dvs.
Transport
Toate elementele vor fi livrate în termen de 24 de ore de la primirea de plată .31 cm Greutate : 300 g / 0.66 kg Un meci Element
Toate produsele comercializate de noi sunt descrise la cele mai bune de abilitatile noastre, cât mai exacte posibil, și cu cea mai mare conștiinciozitate din partea noastră.

Caracteristicile de bază

Stil:
Arta Populara
Material:
Lemn
Tema:
Mascota
Utilizarea:
Decor & Colectare & Cadou

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.