• Renovado
30pcs Măcinare Mill Rasnita de Jad Sculpturi Ascuți Ace 3mm Coadă de Șmirghel Abraziv Cap Amber Ceara de albine Roata de Rectificat Cap

30pcs Măcinare Mill Rasnita de Jad Sculpturi Ascuți Ace 3mm Coadă de Șmirghel Abraziv Cap Amber Ceara de albine

Valorarea clientului:
RON 17.96

În stoc
En el almacén.

Vă mulțumesc pentru înțelegere.
Notificare pentru cumparatori din Federația rusă, NUMELE COMPLET ȘI ADRESA ENGLEZĂ : Am fost informat de către China Post ca toate comenzile să Federația rusă trebuie să arate numele complet al receptorului, și adresa trebuie să fie în limba engleză. Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus.
Despre Transport Economiei post timpul de livrare este, de obicei, 7-60 de zile, imediat după ce am trimis pachetul, vom primi numărul de urmărire, și va intra pe Ali Express pentru a arăta că comanda dvs. este în siguranță cu Ali Express, cum este organizat într-un cont Escrow până când ordinul a fost livrat la tine. Odată ce pachetul a fost acceptată de către țările de servicii poștale, detaliile vor fi, de asemenea, prezentate pe țări locale poștale de site-ul de urmărire. Vă rugăm să fie pacient pentru livrare în orele de vârf ca serviciul poștal poartă volume foarte mari de colete, care pot provoca întârzieri. Vă mulțumesc!
30pcs Măcinare Mill Rasnita de Jad Sculpturi Ascuți Ace 3mm Coadă de Șmirghel Abraziv Cap Amber Ceara de albine Roata de Rectificat Cap
3mm Coadă
ambalare : 30 buc într-un singur lot. Dacă nu obține pachetul în timpul estimat de livrare, vă rugăm să ne anunțați, astfel încât să putem verifica cu serviciul poștal. (2018/1/24 - 2018/3/5) Toate fabricile și compania de transport va avea timp de vacanță în această perioadă. Vă rugăm să nu plasați comanda daca te superi întârzierea de transport maritim.

Caracteristicile de bază

Numărul De Model:
Instrument De Putere Accesorii
DIY Consumabile:
Prelucrarea lemnului
is_customized:
Yes
Nume De Brand:
FGHGF

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.