• Renovado
Post de 7 inch cu ecran plat baterii, baterii de polimer, 3.7 V flat panel baterii, baterii reincarcabile, 367590 de mare capacitate Rec

Post de 7 inch cu ecran plat baterii, baterii de polimer, 3.7 V flat panel baterii, baterii reincarcabile,

Valorarea clientului:
RON 50.00

În stoc
En el almacén.

100% de brand nou.
Recomandare
Perioadă limitată de timp e-mail, pachetul nu include : Tibet, Qinghai, Ningxia, Hong Kong, Macao, Taiwan, țările străine!
Q : este acest acumulator potrivit pentru XX plat?
Răspuns : pro, sunt prea multe modele plane pe piață, nu putem înțelege în mod clar că, plat, ce fel de baterie este potrivit. nu sudați la baterie direct 8. întrerupeți utilizarea dacă zgomotul, temperatura anormal, sau apar scurgeri 15.Bine ati venit La Magazinul Nostru, Dacă aveți nevoie de p leasing comanda,Multumesc! Sfaturi : Salut,prietene,vă rugăm să rețineți,Dacă mintea nu se cumpara,sper că puteți înțelege,Multumesc! 1., când acumulatorul în încărcător, asigurați-vă că pentru a se asigura că polaritatea este corectă 14. nu amestecați baterii noi cu baterii vechi, care ar putea duce la excesul de descărcare 12. Înainte de a cumpăra vă rugăm să confirmați mașină dacă pentru a sprijini acest battery Battery model este sizeas timp cât dimensiune adecvată poate. atunci când bateria este folosit, se constată că puterea este în jos. când scoateți bateria, țineți ștecherul cu mâna în loc de sârmă 20. utilizați speciale de încărcător pentru baterie cu litiu 4. scoateți acumulatorul din aparat atunci când nu este în uz 19. Baterii Tensiune de 3. Contactați imediat medicul dumneavoastră dacă a înghițit End_Of_Item_Desc End_Of_Item_Desc de Plată 1. Vă rugăm să efectuați plata cât mai curând posibil , atunci putem aranja transportul pentru tine asap. nu scoateți acumulatorul (bateria) haina 17. acumulatorul trebuie să fie încărcat înainte de utilizare 2., nu lăsați bateria într-un mediu ostil, cum ar fi temperaturi extreme, circulația profundă, sau de multe ori suprapreț / descărcare de gestiune 9. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință., nu amestecați diferite marci de baterii sau diferite tipuri de baterii, cum ar fi alcaline baterii zinc 11. Există un șir de 6 sau 7 sau 8 cifre în baterie corp, care este modelul de baterie. nu arde sau distruge baterii, care pot provoca gaze toxice pentru a elibera sau de a exploda 7.

Caracteristicile de bază

Reîncărcabilă:
Da
Pachet:
Da
Utilizarea:
MP3 / MP4 Player
Numărul De Model:
polimer baterie
Tip:
Baterie Standard
Nume De Brand:
yorwats
Caracteristică:
Baterie Reîncărcabilă
Tensiune:
3.7V
Starea:
100% nou
Cantitatea:
1buc
Locul de Origine:
China
Protecție:
pcb
Servicii:
Magazin de garanție

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.