• Renovado
100buc Masculin 2.1x5.5 mm Cablul de Alimentare DC Jack Adaptor Conector Plug-Benzi cu Led-uri aparat de Fotografiat CCTV Utilizarea 12V

100buc Masculin 2.1x5.5 mm Cablul de Alimentare DC Jack Adaptor Conector Plug-Benzi cu Led-uri aparat de Fotografiat

Valorarea clientului:
RON 47.78

În stoc
En el almacén.


Vom trimite bunurile în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. Articole care mai jos 2 KG sunt expediate prin China Post Airmail ca default. Dar, uneori, este foarte depinde de curier de transport maritim și de obiceiurile locale.
Dacă nu sunteți mulțumit cu orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul Ali Express centrul de mesaje înainte de a pleca de feedback negativ. vor fi furnizate în termen de 2 zile lucratoare de la expediere.
Cumparatorul este responsabil pentru Suplimentare COD taxe, TVA, Taxa de Brokeraj, Taxe de Import sau Taxe vamale și Impozite.1 mm
Diametru extern mufa : 5.
Cumparatorul este responsabil pentru Extinderea Zonelor Cost suplimentar dacă adresa este de la distanță.
Sprijinul nostru tehnic se va ocupa cu reparat produse de la primirea retur colet. Clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.
Orice unitate care dovedește defecte în perioada de garanție perioada de valabilitate va fi reparat fără costuri pentru piese sau înlocuit.
Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Revenit marfa trebuie să fie neutilizate, in ambalajul original si include toate accesoriile.
În prezent, aproape toate produsele din magazinul nostru sunt de transport gratuit.1 mm putere de sex Feminin conector
Diametru interior plug : 2. Utilizatorul final este responsabil pentru toate taxele de transport suportate pentru a trimite produsele la centrul de reparații. Recunoașterea ta ne va face mai încrezători pentru a dezvolta afacerea noastră și să vă servească mai bine. Garanția nu acoperă nici întâmplătoare, accidentale sau daune indirecte, decurgand din utilizarea.5 mm
Dimensiune : 39 mm(L) x 14 mm(W) x 13mm(H)
100x Male CCTV UTP Priză Cablu Adaptor DC Conector 2 buc CCTV Conectorul BNC la RCA Adaptor de sex Masculin(cadou)
Notă : Dacă trebuie să ne declare o valoare scăzută din factura pentru taxe vamale, pls lasati-ne un mesaj și spune-ne cât de mult e mai bine pentru comanda dvs. Pentru DVR si sisteme de securitate, ne-am sprijini diferite logistica modul în diferite țări.

Caracteristicile de bază

Nume De Brand:
HKIXDISTE
Numărul De Model:
M-DC100
Conector BNC:
5.5 mm x 2.1 mm de sex masculin sau Feminin
Tip Conector:
DC sex Feminin sau DC masculin Coaxial CAT5
Tip montare:
cablu
Încetarea metoda:
Sertizare
Conector Coaxial tip:
DC
Material:
Plastic ABS & aliaj
Caroserie:
Mufă dreaptă
Aprobat certificat:
CE FCC ROHS
Garanție:
3 Ani

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.