• Renovado
Instrument de precizie 0,01 mm Indicator cu Cadran de Precizie Measuruing Instrument Indicator cu Cadran Manometru 0-10mm Metru Precis Concentricitate Test

Instrument de precizie 0,01 mm Indicator cu Cadran de Precizie Measuruing Instrument Indicator cu Cadran Manometru

Valorarea clientului:
RON 25.44

În stoc
En el almacén.

Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7.2*4 cm (Diametru*grosime*partea de jos lungime)
Funcția : Contorizare concentricitatea principal axa 1 x Indicator cu Cadran 1. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Am doar nava a confirmat pentru adrese. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!
. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. Timp De Livrare :
1.
100% de Brand nou și de înaltă calitate
Nume : indicator cu Cadran
Precis și profesionist făcute, performanță stabilă
Gama : 0-10mm
Rezolutie : 0. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.

Caracteristicile de bază

Max Gama De Măsurare:
0-10mm
Nume De Brand:
VKTECH
Tip Display:
Analog
Numărul De Model:
indicator cu cadran
Precizie:
0.01 mm
DIY Consumabile:
Electrice
Indicator Cu Cadran Stil:
Vertical
dimensiune:
5.5*2.2*4cm
Gama:
0-10mm
Rezoluție:
0.01 mm
Display:
Indicatorul
culoare:
Argint
Max Gama De Măsurare:
10mm & Sub
Caracteristică:
Indicator Cu Cadran

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.