• Renovado
Motocicleta Pentru Perioada 2006-2007 Honda CBR 1000RR CBR1000RR CBR 1000 RR de Carbon Nu se Taie Glisante Cadru accident care se Încadrează de protecție

Motocicleta Pentru Perioada 2006-2007 Honda CBR 1000RR CBR1000RR CBR 1000 RR de Carbon Nu se Taie Glisante

Valorarea clientului:
RON 66.00

În stoc
En el almacén.


Cumpărătorii Internaționale - Vă Rugăm Să Rețineți :
1).
Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim, vă rugăm să contactați-ne direct și
vom face tot posibilul pentru a ajuta. în a ne ajuta pentru a face acest lucru o tranzacție reciproc satisfăcătoare de BINE revizuirea element descriere și fotografii, și de a pune toate întrebările ÎNAINTE DE LICITARE. Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating stele din 5.
impozite
- I va marca la fel de Cadou sau un Eșantion și valoarea scăzută.
Abou element
Toate produsele comercializate de noi sunt descrise la cele mai bune de abilitatile noastre, cât mai exacte posibil, și cu cea mai mare conștiinciozitate din partea noastră. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.
Feedback-ul :
Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri. pentru transport în condiții de siguranță. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Bine ati venit la magazinul meu!
Dacă vă place alte shippingments ,te rog spune-mi. de Telefon atunci când plata. Vă rugăm să rețineți dvs.
2)timp de transport maritim :
De obicei, elementul va fi expediat după 6 zile lucrătoare de plată compensate data.
Dacă aveți de gând să ne dea un neutru/negativ feedback-ul, vă rugăm să ne scrieți imediat, astfel încât să putem face tot posibilul pentru a rezolva problema ta. Nu ezitați să ne contactați oricând înainte și după achiziție, ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților. Cumpărătorilor Informații :
Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile,la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.

Caracteristicile de bază

Tip De Element:
Care Se Încadrează De Protecție
Tip De Material:
Delrin
Articol Greutate:
0.5kg
Nume De Brand:
GFYSHIP
Înălțime Element:
5inch
Lățime Produs:
6inch
Numele Modelului:
Pentru 2006-2007 Honda CBR 1000RR
Element De Lungime:
15inch
Tip De Produs:
Pentru 2006-2007 Honda CBR 1000RR

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.