• Renovado
ADAPTOR AUTO AUX MP3 SD USB MUZICA CD CHANGER CDC CONECTOR PENTRU ACURA MDX RDX RL TL RADIO

ADAPTOR AUTO AUX MP3 SD USB MUZICA CD CHANGER CDC CONECTOR PENTRU ACURA MDX RDX RL TL RADIO

Valorarea clientului:
RON 150.00

În stoc
En el almacén.

Toate produsele au fost testate în bune de lucru înainte de navă. Garanție Și Returnare
Fiecare element este pe deplin testat înainte de expediere, nu ne trimite defect elemente pentru a evita rambursare sau de returnare.Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Pachetul incluse 1 X Modul Unitate 1 X cablaje 1 X 3. Suporta SD/SDHC/MMC card/U Disc/Card Reader/Hard Disk-6.Uneori,pentru a elimina defect pe software-ul de sistem audio auto, poate fi necesar să deconectați bateria sau scoateți siguranța de a reseta sistemul audio auto caietul de sarcini : Tensiune de Intrare : 12 V DC Semnal-Zgomot : 95 DB Max. Corect conectați cablajul de sârmă între produs și Unitatea de Cap.Utilizând formate de fișiere de muzică, altele decât WMA și MP3 poate provoca, de asemenea, performanță intermitentă.
Noi, în general livra elemente de cumpărare depinde selectat metoda de transport maritim. Combinarea slot USB, SD/SDHC/MMC slot, AUX IN slot, acesta oferă proprietarii de automobile acces la vasta de surse audio. Tensiune de ieșire : 12 V D/O Dispozitiv : 24 BIT 192 KHZ Distorsiune Armonică Totală : 0.Acceptă Ultima Poziție de Memorie(LPM) 9.Cu importate Hi-Fi de Decodare Chip,perfect suport MP3 și WMA 5 piese.Plug&play,CDC alternativa 2.Patriot brand carduri de memorie Nu sunt acceptate; 4.01% Raspuns in Frecventa : 20 HZ-20 KHZ Temperatura de Lucru : -10 C - 80 C
Pași De Instalare : 1.
MASINA de MUZICĂ DIGITALĂ CD CHANGER AUX MP3 SD USB CDC CONECTOR PENTRU HONDA CAPUL UNITATE RADIO Înainte de licitație ,vă rugăm să confirmați mașina, pot folosi acest CD changer !!!! DACĂ este Posibil, vă rugăm să trimiteți o imagine de masina ta unitatii (față și spate),va vom confirma pentru tine !
FUNCȚIONEAZĂ CU URMĂTOARELE VEHICULE :
PREȚUL DE 10 $PENTRU un PLUS de COMUTATOR CABLU Descriere Masina Digital CD Changer U SB SD MP3 Interfață este full-featured soluția de a conecta, de a juca și de a controla MP3 /WMA de pe radio auto, fără Transmițător FM de control.In-dash CD changer va rămâne să funcționeze, dar schimbător de CD-uri sunt comutare de la un comutator de pe cablaj.

Caracteristicile de bază

Nume De Brand:
YATOUR
Caracteristici Speciale:
Nu au funcția bluetooth
Numele Modelului:
HONDA 2.4 INTERFAȚĂ
Element Dimensiune:
90mm*65mm*16mm
Articol Greutate:
0.4kg
Tip De Material:
Aluminiu
Tip De Element:
Car Kit-Ul Bluetooth
Producatorul Auto:
Honda

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.