• Renovado
12pcs/lot Nou Kawai Fată Japoneză Dosar / fișier sac / Papetarie Demo de Producție / A4 / en-Gros

12pcs/lot Nou Kawai Fată Japoneză Dosar / fișier sac / Papetarie Demo de Producție / A4 / en-Gros

Valorarea clientului:
RON 25.16

În stoc
En el almacén.

Am expediat în întreaga lume.5 cm Tip : de Birou rechizite școlare
Pentru detalii
1.Dacă dumneavoastră pentru cantitatea este peste 50pcs,vom folosi carton pentru ambalajul exterior pentru tine.
dianxiaobao_1
dianxiaobao_2
începe
ro 12buc/lot Nou Kawai Fată Japoneză Dosar / fișier sac / Papetarie Demo de Producție / A4 / en-Gros Material : PVC Greutate : 22g / o Ambalare : 12pcs / lot Dimensiune : 22.Vă rugăm să selectați elementele interesat de comanda.Vă rugăm să lăsați disponibile, adresa,e-mail,persoană de contact,în special de telefon de contact,este foarte important,vom ține legătura cu tine despre transport.
Detalii de transport maritim
1.Ne va livra comenzile în timp promis.
Detalii pachet
1.Puteți face plata on-line pe noastre aliexpress magazin de siguranță Escrow. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Feedback-ul
1.De asemenea, puteți e-mail comenzile de la noi și ne platesc prin Western Union sau transfer Bancar, Transferul după ce factura noastră.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Ca majoritatea oamenilor sunt conștienți, Ali Express funcționează pe un sistem de feedback care este crucială în construirea și de stabilire a încrederii între cumpărători și vânzători deopotrivă.Gratuit HK post air mail,Normal timp de livrare este de aproximativ 20 de~45 de zile la ușa ta, acest serviciu este completat de ambele Chineză oficiu poștal și oficiu poștal local.Dacă possibe, vă sugerăm să utilizați DHL exprimarea sevice, timpul normal de livrare este de aproximativ 3-6 zile lucrătoare de la ușa ta.
dianxiaobao_3
dianxiaobao_4. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Întotdeauna ne lăsați feedback-ul pozitiv pentru clienții noștri evaluate și sperăm că vă va face același lucru pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementele sus – nu le confunda pentru taxe de transport suplimentare
Detalii de plată
1.

Caracteristicile de bază

Dimensiune:
22.5*30.5cm
Tip:
Documentul Sac
Material:
PVC
Numărul De Model:
FH-1890
Forma:
Geanta
Nume De Brand:
JUGAL
Numărul De Model:
A4

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.