• Renovado
10.2 inch PM102WX2 ecran LCD

10.2 inch PM102WX2 ecran LCD

Valorarea clientului:
RON 100.00

În stoc
En el almacén.


Vă rugăm să acorde o atenție la :
Prețul de confirmare : magazin de mărfuri prețurile pentru achiziționarea de cantitatea de factori de piață, și de a schimba din timp în timp, pro fotografiat înainte și după magazin confirmare anchetă, și apoi fotografiate produsele.
Confirmare livrare : ecran LCD pentru produse fragile, înainte de expediere magazin pentru a testa intact, în strictă conformitate cu LCD standard corespunzător pachetului complet, sigur, nici o problemă după inserați codul etichetei și a stoca biblioteca, emise de firma de curierat pro selectate. (magazin pentru a plăti SF express default)
Confirmare de primire : produse fragile, ar trebui să fie verificate înainte de a semna , Trebuie să atunci când curier fața deschis pachetul cu atenție a verifica dacă produsul este deteriorat, dacă deteriorat, vă rugăm să contactați imediat la magazin, cum ar fi după primirea și încalcă o problema, nu se află sub garanție.
Customer service : confirma produsul este primit, vă rugăm să testați în două zile, vă rugăm să nu rupe magazin atunci când testarea folio eticheta ruptă de securitate, deoarece semna pentru două zile după ce testul este finalizat, mai mult de-a treia zile (inclusiv a treia zile) din acest magazin nu este responsabil pentru.
Vă mulțumim pentru cooperare, vă urez spor la cumpărături!
Dacă ceva nu merge, Internetul nu poate contacta, vă rugăm să sunați!!
Persoana de Contact : Domnul Yan
Număr de Contact 13418452149
Adresa : Orașul Shenzhen, Futian District Huaqiang de Nord, Zhenhua Drum, gaokede electronice de comercializare a cotelor center 42002
Bine ați venit la pro, vă rugăm amintiți-vă să vă amintiți, atunci când cinci puncte, oh, vă mulțumesc foarte mult!

Caracteristicile de bază

Nume De Brand:
lanjuu
Tip De Produs:
Tableta LCD

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.