• Renovado
Bicicleta Ciclism Oțel Lanț Întrerupător Separator Cutter Remover Instrument Solid Instrument De Reparații De Biciclete Lanț Pin Splitter Bicicleta Dispozitiv

Bicicleta Ciclism Oțel Lanț Întrerupător Separator Cutter Remover Instrument Solid Instrument De Reparații

Valorarea clientului:
RON 9.76

În stoc
En el almacén.

NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.135g
Lucrări pentru : toate comune lanțuri de bicicletă
Material : otel carbon
Culoare : Ca imagine arată 1 X Biciclete Ciclism Oțel Lanț Întrerupător 1. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Timp De Livrare :
1. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!
. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7.
Bicicleta Ciclism Oțel Lanț Întrerupător Separator Cutter Remover Instrument Solid Instrument De Reparații De Biciclete Lanț Pin Dispozitiv De Splitter
Element Detalii :
Nume : Lanț dispozitiv de tăiere
Greutate : Aprox. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Am doar nava a confirmat pentru adrese.

Caracteristicile de bază

Tip:
Unelte Multifuncționale
Nume De Brand:
ROBESBON
Material:
Oțel Carbon De Înaltă
Greutate:
Approx.135g

Cele mai bune oferte

Boletín informativo

Regístrese ahora y obtine las cinco mejores ofertas hoy con un descuento.